5060/5060Tİ/9060/9060XT Sistem Toplamak İsteyenler için AM5 Parça Tavsiyeleri

7500f gibi bir işlemciye 2k soğutmaya bayılmak mantıklı gelmiyor açıkcası.
Thermalright phantom spirit veya peerless assasin al . İyzico parolapara kampanyaları ile 1000 TL ye yakın bir bantta alınıyor .

Hocam merhaba,
Öncelikle yardımınız için teşekkürler, sitem için 40k bütçem var. fps oyunlarda oynuyorum 2k da.
Önerebileceğiniz f/p hazır sistem var mıdır? amd ekran kartlarına sıcak bakıyorum. Montaj işinden anlamadıgım için hazır toplanmıs sistem almam gerekiyor.

Hocam merhaba,
Öncelikle yardımınız için teşekkürler, sitem için 40k bütçem var. fps oyunlarda oynuyorum 2k da.
Önerebileceğiniz f/p hazır sistem var mıdır? amd ekran kartlarına sıcak bakıyorum. Montaj işinden anlamadıgım için hazır toplanmıs sistem almam gerekiyor.
Montaj yapmayı ogren basit iş kendin topla bi hata sorun yaşadığında ya da bakım yapman gerektiğinde elinde kasa mahalle bilgisayarcisina mi kosucaksin

Hocam merhaba,
Vatanda bir tane 14400F li sistem vardı ona bugün zam yapmışlar yoksa onu önerecektim onun dışında şuan pekte güzel hazır sistem yok eğer kendin toplarsan çok daha iyi bir şey ortaya çıkar eğer bilmiyorsan korkulacak bir şey değil bu videolarla rahatça toplayabilirsin

peki sizce 7800xt gigabyte 3 fanlı model mi yoksa 7800xt asus 2 fanlı model mi tercih edilmeli?

Geri