Cs2 bıçak seçim tavsiyesi

huntsman sevmiyorum ben hocam uygun bıçaklar arasında bana en güzel gelen gut knife o yüzden onun dışına çıkmak istemiyorum
eldiven yerine daha iyi bıçak alma konusuna gelince artık klasik siyahtan çok sıkıldım bu eldiven çok hoşuma gidiyor fiyat olarakta şuan 180 dolar civarında alıp uzun süreler kullanmak istiyorum
Uzun süre kullanmak istiyorsanız eldiven alınabilir ama ben her hafta yeni bıçak alıyorum. Hem farkı farklı bıçakla oynuyorum hemde kâr ediyorum. Al sat yapacakaniz eldivenler bıçaklara göre biraz daha zor satılıyor. Bende de şöyle bir şey var bunu satıp karambite geçmeyi düşünüyorum bakalım 😄

Ekler

• Screenshot_2025-05-20-12-27-56-070_com.netease.buff163.webp
    Screenshot_2025-05-20-12-27-56-070_com.netease.buff163.webp
    108.7 KB · Hit: 8
Uzun süre kullanmak istiyorsanız eldiven alınabilir ama ben her hafta yeni bıçak alıyorum. Hem farkı farklı bıçakla oynuyorum hemde kâr ediyorum. Al sat yapacakaniz eldivenler bıçaklara göre biraz daha zor satılıyor. Bende de şöyle bir şey var bunu satıp karambite geçmeyi düşünüyorum bakalım 😄
bıçak çok iyimiş hocam cidden tabi benden doppler bütçesi çıkmaz :D al sat gibi bir amacım olmadığı için çok pahalı olmayan kırmızı set dizmeye çalışıyorum dediğim gibi alıcam uzun süre kullanıcam benimde hayalim karambit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kukri kullanıyordum bütçene uyan skini varsa düşünebilirsin bence
kukri çok büyük geliyor hocam gözüme o yüzden sevmiyorum pek

180 dolara huntsman crimson web bakabilirsin csfloattan denk gelir , crimson web veya autotronic bu eldivene daha çok yakışıyor

phase 1 ini almak gibi bi hata yaptıp elden zor çıkardım piyasası çok yavaş , en temizi sizin gibi phase 2 almak

180 dolara huntsman crimson web bakabilirsin csfloattan denk gelir , crimson web veya autotronic bu eldivene daha çok yakışıyor

phase 1 ini almak gibi bi hata yaptıp elden zor çıkardım piyasası çok yavaş , en temizi sizin gibi phase 2 almak
gut knife 200 dolar altı bıçaklarda en beğendiğim hocam onun dışına çıkmayı düşünmüyorum

bıçak çok iyimiş hocam cidden tabi benden doppler bütçesi çıkmaz :D al sat gibi bir amacım olmadığı için çok pahalı olmayan kırmızı set dizmeye çalışıyorum dediğim gibi alıcam uzun süre kullanıcam benimde hayalim karambit

kukri çok büyük geliyor hocam gözüme o yüzden sevmiyorum pek
Bu bütçede en iyisi gut knife crimson hocam k zaman. İlerde bütçe artarsa ursusta güzel bıcak animasyonlari falan bakabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden

Bu bütçede en iyisi gut knife crimson hocam k zaman. İlerde bütçe artarsa ursusta güzel bıcak animasyonlari falan bakabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden
çok teşekkürler hocam benimde son kararım yine crimson webde kalıcam gibi daha iyi float bulup alıcam satılınca

Bende geçen hafta MW ursus p4 aldım. Almadan önce fn sanıyordum. Ucu ucuna kurtardım 😄

Awp’yi q atarak kullanıyorsan animasyon olarak en iyisi düz bayonet, kancalı bıçak veya avcı bıçağı. Awp kullanırken benim en hoşuma giden düz bayonettir.

şu ortadaki üç tane ızgara yeri gibi çizgi gözüme çok çirkin geliyor :D

Awp’yi q atarak kullanıyorsan animasyon olarak en iyisi düz bayonet, kancalı bıçak veya avcı bıçağı. Awp kullanırken benim en hoşuma giden düz bayonettir.
q ile sola dönme açık bende hocam bayonet bütçemi aşıyor düzgün bir şey minimum 350 dolar

Geri