Yardım Çift Monitör Setup Nasıl Olmalı?

masanız yeterince büyük olursa tabii ki olabilir. sandalyenizi sağ sola kaydırarak ana ekranınızı değiştirmiş olursunuz. Ama bu sefer 2.ekranı yandan görmüş olacaksınız ve görüntü net olmayacak. her monitör değiştirdiğinizde monitörlerin açılarını da değiştirmeniz gerekecek
İşte sandalyeyi oynatmadan sadece elimle monitörleri sağa sola iterek ikisini de tam karşıma almayı planlıyorum hocam. Bu mümkün olur mu yani ?

monitör kolu yeterince uzunsa olur tabi. monitörün kol ölçüsü önemli. çok kısa bi kolu varsa tam ortalamak mümkün olmayabilir sandalyeyi oynatmadan

Bu arada son bir sorum olacak sizlere. 2 monitörümü de tam karşıma koyma şansım var mı ? Bakın alta painte bir foto çizdim. Monitörlerimden bir tanesi hikayeli oyun için diğeri rekabetçi oyun için. Yani hikayeli oyun oynayacağım zaman tam karşımda olsun istiyorum. Rekabetçi oyun oynayacağım zaman da diğer monitörüm tam karşımda olsun istiyorum. İkisine de monitör kolu taksam ve monitör kollarını birbirine yakın monte etsem olur mu sizce ? Hikayeli oyun oynayacağım zaman hikayeli oyun monitörüm tam karşımda duracak diğerinin nasıl durduğu önemli değil. Sonra rekabetçi oyuna geçeceğim zaman önümdeki hikayeli oyun monitörünü elimle sola itip rekabetçi oyun monitörünü tam karşıma alabilir miyim yani ?

Şu şekilde yani :
Muhtemelen olur ancak denemeden bir şey söylemek çok zor. Ayrıca bu şekilde yaptığında kasayı nereye koyarsan koy kullandığın monitöre göre bazen kasanın önü kapanacak.

Muhtemelen olur ancak denemeden bir şey söylemek çok zor. Ayrıca bu şekilde yaptığında kasayı nereye koyarsan koy kullandığın monitöre göre bazen kasanın önü kapanacak.
Evet bu benim de aklıma geldi. Sanırım kasayı yerde tutmak daha iyi gibi. Siz olsanız ne yapardınız ?

Aynen kasan uzak bi konumda durmak zorunda kalıcak eğer masa üstünde olsun istiyorsan. Kasayı yere koyarak çözebilirsin. Yalnız halı gibi yumuşak bir zemine koymayın alt taraftaki hava girişini engelleyip çok ısınmasına sebep olabilir. Sert bir zemin üzerinde durmalı

Bu da benim setup :kekw:

Adsız.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,723
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri