Neler Yeni

Yardım Kaça kaç masa yaptırmalıyım ?

LothbLoki

80+ Bronze
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
938
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Enis Solak
Hocam ikisi de yatay fakat 2.monitörü direkt olarak yan koymayacam. Asıl monitörümün yanına çapraz koyacam.
Mesaj otomatik birleştirildi:



Tekrar ölçü aldım hesap yaptım 90 cm derinlik iyi gibi. yani 180x90 olarak verecem ölçüyü. Son düşüncenizi alabilir miyim ?
Dediğim gibi sonradan kısa yaptırdığın için pişman olmaktansa biraz daha derin yaptırmak daha mantıklı. Oda içinde alan problemin yoksa yaptır gitsin.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

slmslmslm

80+ Silver
Katılım
16 Ekim 2023
Mesajlar
2,195
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
slm
Genişlik biraz kişisel tercih 140 ve üstü kullanabilirsin 160-180-200 masayı dolduruyorum birçok şeyle kablo olsun aydınlatma olsun süs olsun kulaklık standı olsun gibi diyorsan 200 yaptırırsın ama boyut büyüdükçe dayanıklılığı azalır fiyatı da artar yok çok fazla doldurmuyorum ama azcık alanım olsun dersen 160 bence en ideali.
Derinlik olarakta 70-80 en rahat hissedeceğin ölçüler olur
Yükseklik ise genelde 72 tercih ediliyor diye biliyorum ama sen kendine göre bir yükseklik ayarlarsın.
 
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm

Ultracı

80+ Bronze
Katılım
4 Şubat 2021
Mesajlar
905
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Rıfat Avcı
Ben de masa yaptırmayı düşünüyorum. Marangozlarda fiyatlar ne kadar olur bilginiz var mı? Hazır almak mı daha mantıklı yaptırmak mı?
 
Top Bottom