novain
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Kullandığım monitörün (pivotlu) ayakları 25cm kadar geliyor masaya. Darlıktan ötürü masa almayı planladım.
1. Derinlik 80cm, genişlik 160cm, yükseklik 73 cm. Alttaki demirleri masanın kenarlarına sıfır olduğu için kolun mengenesini bağlamak nasıl olur bilemedim. 80 cm derinlikte monitor ayakları sorun olmayabilir ama monitör kolu da çok konforlu duruyor.
arpelia.com
2. Derinlik 70cm, genişlik 140cm, yükseklik 73 cm. Ek olarak kenarlarında demirleri biraz içeri yapılmış, monitor kolu takacak yer var gibi. Tek sorun, 3.6 kg ağırlığında monitör (kol ile yaklaşık 4.5-5kg) suntanın kenarına direkt baskı yapacak. Biraz daha dar tabii üstteki modele göre.
arpelia.com
Monitorum Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF modeli. Pivot özelliğinden gayet memnunum.
Bu masalardan kullanan ya da görüp tecrübe eden varsa fikirleri önemli.
1. Derinlik 80cm, genişlik 160cm, yükseklik 73 cm. Alttaki demirleri masanın kenarlarına sıfır olduğu için kolun mengenesini bağlamak nasıl olur bilemedim. 80 cm derinlikte monitor ayakları sorun olmayabilir ama monitör kolu da çok konforlu duruyor.
Arpelia Çalışma Masası 160x80x75 CM » Arpelia
Arpelia Çalışma Masası 160x80x75 CM modelini ve fiyatını şimdi inceleyin ve kolayca satın alın!
arpelia.com
2. Derinlik 70cm, genişlik 140cm, yükseklik 73 cm. Ek olarak kenarlarında demirleri biraz içeri yapılmış, monitor kolu takacak yer var gibi. Tek sorun, 3.6 kg ağırlığında monitör (kol ile yaklaşık 4.5-5kg) suntanın kenarına direkt baskı yapacak. Biraz daha dar tabii üstteki modele göre.
Arpelia Çalışma Masası 140x70x73 CM Dikdörtgen Ayaklı » Arpelia
Arpelia Çalışma Masası 140x70x73 CM Dikdörtgen Ayaklı modelini ve fiyatını şimdi inceleyin ve kolayca satın alın!
arpelia.com
Monitorum Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF modeli. Pivot özelliğinden gayet memnunum.
Bu masalardan kullanan ya da görüp tecrübe eden varsa fikirleri önemli.