Yardım Marangozda yaptırılacak masa için boyut önerisi

Yerin varsa 200x80 felan iyidir hocam 120x70 kullanıyorum tek monitör için yetiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Hocam bu ölçülere benzer bir masam var. Ölçüp fotoğraf ile birlikte atarım bir 5 dakikaya. 2 Monitör var.
hocam 120x 60 veya 120x55 50 tarzında bir masa yaptırmak istiyorum maaliyeti hakkında bir bilginiz var mı bir aksilik olmazsa bundan sonraki aya alacağım üzerine 1 asus tuf gaming 2k 260hz monitör ve gigabyte c500 kasa gelecek monitörü duvara monteleyebilirim belli değil klavye mouse kulaklık ve gamepad standı olacak birde

Marangozluk ucuza yaptırırım fln düşünme malzeme fiyatları yüksek pahalıya gelir

• Beğen
  • Beğen
Hocam masa bulabildiniz mi
Şöyle bir şey buldum 90 x 180 epey beğendim peşine 6 taksit de varmış masa almamış olsam tercih ederdim.
Hocam bunu göreli epey oluyor. Hatta ilk başta bunu alıp geçecektim fakat yorumlara inince birkaç kişinin masasının orta kısmı çökme yapmış. O yorumları okuyunca vazgeçtim. Marangoz ile konuştum geçenlerde. 10 bin lira fiyat verdi. Hem de masanın sağ ve soluna çekmece de dahil. Fiyat iyi geldi, marangozda yaptıracam sanırım

Geri