NAMEZLESSES
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
bu fiyat bandında iphone veya samsung almak istiyorum.
sizin tercihiniz ne olurdu ve neden
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-ultra-fiyati,507268188.htmlbu fiyat bandında iphone veya samsung almak istiyorum.
samsung s24 ultra-s24+/s25+bu fiyat bandında iphone veya samsung almak istiyorum.
shut up bro yıllarca hem samsung hemde ios kullandım iosun üstün olduğu tek şey reklam
günlük kullanım için fazla narin olmasın ve kamerası üzmesin. oyun falan fazla oynamıyorum kaliteli bir şey olsun istiyorumKullanım amacı ne?
Bende yıllarca kullandım samsung ve apple iosun stabilitesi, ömrü, 2. el fiyatı, vs. her zaman önde.samsung s24 ultra-s24+/s25+
ama benim önerim honor magic 7 pro olurdu bana göre 15 ultradan sonra dünyanın en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
shut up bro yıllarca hem samsung hemde ios kullandım iosun üstün olduğu tek şey reklam
note 4
note 5
ip 7 plus
m21s
s24fe
2. el konusunda haklısın ama samsungdan fazla sorun gördüm iosta özellikle ekran konusu ve arka plan uygulamalarındaBende yıllarca kullandım iosun stabilitesi ömrü 2. el fiyatı vs. her zaman önde.
sunu atarken yuzun hıc mı kızarmıyoİOS>Android.
60 hzciler gelcek hissediyorum.
Hiç kızarmıyor forumlarda her şeye muhalefet olma psikolojisi oluşmuş.sunu atarken yuzun hıc mı kızarmıyo