Öneri 50K - 60K Arası TELEFON önerisi

Hiç kızarmıyor forumlarda her şeye muhalefet olma psikolojisi oluşmuş.
İOS bana göre her konuda üstün androidden.
Aynı şekil MacOS ta windowstan.
Stabilite en önemlisi.
Biz fikirlerimizi beyan edelim, herkesin kendi tercihi.
Her konuda üstün diye bir fikrin varsa bu seni mantıklı bir kullanıcı değil fanatik yapar. Bir fanatiğin fikride "bence" değersizdir.

Stabilite en önemlisi.
MacOS kişiye göre değişir. Kullanım ve desteklenen programlar açısından Windows daha üstün. Kolay kullanım olarak ta MacOS.
IOS işletim sistemi ise daha stabil. Gizlilik ve güvenlik açısından IOS her zaman androidten iyi olacak. Kişiselliştirme ve açık kaynak olarak Android her zaman IOS tan üstün olacak.

Kamera konusunda ise android telefonlar artık iphone i geçmeye başladı ( vivo x200 ultra örnekleri )
Sosyal medya konusunda üst segment cihazlarda artık sorunsuz HD paylaşım yapabiliyor.
Hız olarak android daha güçlü ama stabil olma kısmında açık veriyor biraz.
Ekran olarak ise iphone ekranı geride kalmaya başladı.
Tasarım açısından da iphone geri de kalmayı başladı. İphone'nın düz serilerinde 60hz olması rezillik zaten.

bende android savunuyordum taa ki s22 telefonum instagramda durduk yere çökmeye başlayınca one ui 7 yi hala getirmediler androidlerin fiyatı ikinci elde çok fazla düşüyor kılıf ve aksesuarları piyasada az güzel kılıf bulacağım diye çok uğraşmıştım ios a geçmenizi öneririm sıfır iphone 16 alabilirsiniz veya az kullanılmış 15 pro bulabilirsiniz 60k ya belki, eğer beklerim derseniz eylülde yeni 17 serisi çıkacak

ben çok iyi hatırlıyorum o dönem s22 aldığım fiyata iphone 12 alabiliyordum almıştım hatta iptal edip s22 ye döndüm önerdikleri için bataryası su gibi gidiyor

Her konuda üstün diye bir fikrin varsa bu seni mantıklı bir kullanıcı değil fanatik yapar. Bir fanatiğin fikride "bence" değersizdir.
Gündelik kullanıcının en büyük isteği nedir dost stabilite değil mi? (Tamam androidinde üstün olduğu konular vardır %20-30 falan)

Açıkladım, stabilite her şeyin önüne geçer demek istedim işlemcisi çok daha iyi hızlı dedim (istersen kaynak atarım)
sanırım gözüne sinek kaçtı orda ki kısımda diğer kısmı cımbızla çektin :D

Bana göre dedi size göre olmayabilir, kullanıcı deneyimim bende S22 kullandım tam bir maanasıyla felaketti kendi deneyimim iphone 13e göre.

Telefonu nerdeyse sıfır fiyatından satabiliyorsun ayrıca çok kolay upragede imkanı. (Büyük sorun yaşarsa ki bu ihtimal androidden telefonlarda yaşama ihtimalinden onlarca kat düşük herkes tarafından açık çevremde bir tane şöyle sorunlu diyen görmedim apple bir cihaza)

Sizin forumda bulunma amacınız yardımlaşma yardım alma değil sağa sola rollenme olmuş. 😃

Stabilite en önemlisi.
stabilite derken neyden bahsediyorsun iphone telefonların genel olarak örnek vereceğim samsung telefonlara göre tek artısı GPU oluyor telefonda da GPU ile yapacağın şeyler sınırlı ;
işlemcide daha iyi
ram de daha iyi
çözünürlükte daha iyi
batarya da daha iyi (dağlar kadar fark yok)
sıcaklıkta daha iyi
çoklu çekirdek performansında yok ediyor direkt orası ayrı
daha çok para verip daha kötü performans almak bence saçma ha 2. elde daha rahat satıyorsun çünkü insanlar iphonem var ye yo demek için sıfır 24 almak yerine ip13-14 falan alıyorlar xd.

herkese yanıtları teşekkürler bütçemi arttırıp iphone 16 pro almaya karar verdim

samsung s24 ultra-s24+/s25+

ama benim önerim honor magic 7 pro olurdu bana göre 15 ultradan sonra dünyanın en iyisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

shut up bro yıllarca hem samsung hemde ios kullandım iosun üstün olduğu tek şey reklam

note 4
note 5
ip 7 plus
m21s
s24fe
biz hayatımızda ayfon görmedik sizin gibi yıllarca kullananların yorumları çok değerli adamsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,191
Üyeler
192,947
Son üye
FurkanSametKlnc
Geri