W W Windows 11 aşığıyım 14 Ağustos 2021 31 Ağustos'ta okul başlıyor Merak etmeyin full forumda olacağım okul için bilgisayarı asla bırakmam!
W W Windows 11 aşığıyım 12 Ağustos 2021 Windows 11 için yeni kümülatif güncelleme 22000.132 yayınlandı Windows 11 kullananlar güncellemeleri kontrol ediniz.
Windows 11 için yeni kümülatif güncelleme 22000.132 yayınlandı Windows 11 kullananlar güncellemeleri kontrol ediniz.
-Akın Taşkan- 12 Ağustos 2021 Hocam elimde 2 tane Toshiba Satellite l20-101 laptop var 80gb hafızası var onu söküp kullanmak harici bunlar ne işe yarar?
Hocam elimde 2 tane Toshiba Satellite l20-101 laptop var 80gb hafızası var onu söküp kullanmak harici bunlar ne işe yarar?
W W Windows 11 aşığıyım 7 Ağustos 2021 Rehber - 50TL'lik Casper loptopun hayata geri dönüşü! Yükseltme+Bakım Herkese merhaba bugün 50TL'ye aldığım Casper laptopu hayata geri döndüreceğiz! Hadi başlayalım 😃 Alım süreci: Daha önce 40TL'ye HP marka laptop almıştım onu hayata geri döndürmüştük :). Şimdi ise aynı satıcıdan... forum.donanimarsivi.com
Rehber - 50TL'lik Casper loptopun hayata geri dönüşü! Yükseltme+Bakım Herkese merhaba bugün 50TL'ye aldığım Casper laptopu hayata geri döndüreceğiz! Hadi başlayalım 😃 Alım süreci: Daha önce 40TL'ye HP marka laptop almıştım onu hayata geri döndürmüştük :). Şimdi ise aynı satıcıdan... forum.donanimarsivi.com
W W Windows 11 aşığıyım 6 Ağustos 2021 @kolonya Laptop hazır laptop bakımı nasıl yapılır diye bir rehber yapmayı düşünüyorum bugün-yarın

Reaksiyonlar: -Akın Taşkan-