W W Windows 11 aşığıyım 15 Ağustos 2021 Bruh moment animeden vazgeçtiğini söylersin ama yine anime ppsi kullanırsın
W W Windows 11 aşığıyım 14 Ağustos 2021 Eve dönünce bannera en son aldığım casper cihazı ekleyeceğim. Bide bi cihaz daha almayı düşünüyorum onuda eklerim.
Eve dönünce bannera en son aldığım casper cihazı ekleyeceğim. Bide bi cihaz daha almayı düşünüyorum onuda eklerim.
W W Windows 11 aşığıyım 14 Ağustos 2021 sethc.exe (yapışkan tuşlar) sayesinde bilgisayarda ki virüsü temizleyebileceğinizi ve unutmuş olduğunuz şifreyi sıfırlayabileceğinizi aynı zamanda eğlence amaçlı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Türkçe rehber çok yakında!
sethc.exe (yapışkan tuşlar) sayesinde bilgisayarda ki virüsü temizleyebileceğinizi ve unutmuş olduğunuz şifreyi sıfırlayabileceğinizi aynı zamanda eğlence amaçlı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Türkçe rehber çok yakında!
W W Windows 11 aşığıyım 14 Ağustos 2021 Herkes konumuna babasının arabasını kaçırıyor yazmış ama benim babam yok bende dayımın yazdım

Reaksiyonlar: BaşaramadıkAbi