Beyler acil kesin kar ettirecek steam oyun önerisi lazım elimde ki oyunların kartları sattım Dishonored alayım dedim 57 kr. eksik kaldı yarın indirimin son günü kar ettirecek oyun lazım @Metshi
Steamde kar ettirecek oyun önerir misiniz oyun alıyım dedim 2 tl eksik kaldı o yüzden kar ettiricek bir oyun alıp kart düşürerek arayı kapatmaya çalışıcam
Bu paket dün 10.68 tl idi sepete ekledim bugün tam alıcaktım 12.20 tl bakiye vardı bir baktım sepette hala 10.68 tl gözüküyor ama 1.96 tl eksik diyor sepetten çıkartıp geri ekledim 14.16 tl olmuş bu nasıl olabiliyor
Hopi uygulamasin kayıt olmayan kaldı mı varsa hayrına biri B8QNRXF davet koduyla kayıt olabilir mi half life 2 ve episode larini alicam epic indiriminden sonra para kalmadı xd
@yureksyz hocam profiline mesaj atma kapalı o yüzden kendi profilimden sorayım dedim de acaba steam de parayı nerdeyse 3 e katlamışsın nasıl yaptığını anlatabilir misin?
Olum ben bunu yanlışlıkla öldürdüm ama bölümün devamında kapıyı açması lazımdı ne yapıcam eski görevlere falan da dönemiyorum en son ki save oyunun başından kalma

Reaksiyonlar: Kaneki Ken