E E Ensar Bey 14 Mart 2022 Bu gün sırtıma atılan bir kar yığını gluteus kasına kadar indi, okul üniforması elden gitti! Biz de sadece polarla dolaştık çıkartırken el alem vücudumu gördü ben bile o kadar görmedim!
Bu gün sırtıma atılan bir kar yığını gluteus kasına kadar indi, okul üniforması elden gitti! Biz de sadece polarla dolaştık çıkartırken el alem vücudumu gördü ben bile o kadar görmedim!
E E Ensar Bey 10 Mart 2022 Sonunda Home GYM kurdum alırım bir hayırlı olsun @Besim Tibuk Sir, GYM'imi satmayalım olur mu
E E Ensar Bey 10 Mart 2022 Durum güncellemesini koydum iyice zayıflıyoruz son 3 kilo kaldı, kütle de kayıp etmedim iyi oldu Gençleştim resmen!
Durum güncellemesini koydum iyice zayıflıyoruz son 3 kilo kaldı, kütle de kayıp etmedim iyi oldu Gençleştim resmen!
E E Ensar Bey 8 Mart 2022 Rivayete göre kuzenim benimle konuşmak istiyormuş ama ben onu tanımıyorum ne yapalım Sir @Besim Tibuk
Rivayete göre kuzenim benimle konuşmak istiyormuş ama ben onu tanımıyorum ne yapalım Sir @Besim Tibuk
Ben araba sürüyom da alayınız yazsın gelince hallederiz.

Reaksiyonlar: Noren