HacıSOFU

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Hocam

"Kasım ayındaki indirimde yeni bir sistem topladim ve birkaç gün önce XMP'yi açmayı unuttuğumu fark ettim ve XMP'yi açtığımda bilgisayar açılmadı. RAM ile ilgili bir sorun olup olmadığını merak ettim, bu yüzden değerlere baktım ve RAM değerlerimin olması gerekenden farklı olduğunu gördüm.

Şimdi XMP'yi açamıyorum ve RAM değerlerim olması gerekenden farklı. Yardımınız için minnettar olurum."

Boyle bir paylasimda bulunmustum, bi arkadas sizi etiketledi. Bi de size sorayim dedim.

Bu gun sorunu bulmus gibiyim aslinda ama sorunun benden mi yoksa uretici firma kaynakli oldugunu sormak istiyorum.

Ramlerden birisinin Max Bandwidth degeri DDR5-4800, digeri ise DDR5-6800

Bu durumda ne yapmami onerirsiniz?
    Hocam bildiğiniz bir konuysa yardımcı olabilirmisiniz?
    7500F O.C. için DeepCool AK400 Zero Dark yeterli olur mu hocam? Yoksa en ucuz sıvı soğutucu olan itopyadan GameBooster TITAN 240mm sıvı soğutmamı alıyım?
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: HacıSOFU
    HacıSOFU
    HacıSOFU
    Hayırlı olsun :)
    Armi3067
    Armi3067
    Warzone 2.0 sıcaklık 80 dereceden 50 dereceye düştü, gta v, 67 dereceden, 51 dereceye düştü, boşta sıcaklık 53 dereceden 42 dereceye düştü, arctic mx4 ile beraber kullanımda iyiki de metalik almışım bomba oldu sistem ışıklandırması ile.
    HacıSOFU
    HacıSOFU
    Hayırlı olsun :)
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,376
Üyeler