KendineMüzisyen 23 Haziran 2025 beler 1 senedir pc girmiyorum suan konusam prgoramı arıyorum ne kullanabilirz?
KendineMüzisyen 21 Nisan 2024 steamde 6.59 dolar var skin mi alayım yoksa mağazadan 3 tane mavi kutudan mı açayım (1 hafta önce 6 dolarlık skin çıkarttığım için bu parayı kutuda harcamayı düşünüyorum)
steamde 6.59 dolar var skin mi alayım yoksa mağazadan 3 tane mavi kutudan mı açayım (1 hafta önce 6 dolarlık skin çıkarttığım için bu parayı kutuda harcamayı düşünüyorum)
KendineMüzisyen 19 Kasım 2023 @Sir Cem T-oker hocam 250 TL yakın kasa var elimde dolara geçmeden satıp oyun almayı düşünüyorum arkadaşla ne kadar mantıklı?
@Sir Cem T-oker hocam 250 TL yakın kasa var elimde dolara geçmeden satıp oyun almayı düşünüyorum arkadaşla ne kadar mantıklı?
KendineMüzisyen 15 Kasım 2023 şu an bi aydınlanma geldi steamdeki eaplay alırsam eafc24 oynayabiliyor muyum?
KendineMüzisyen 30 Ekim 2023 Kronolojik Türk devletleri ile ilgili kitaplar arıyorum. Var mıdır önereceğinizi yayın kitap?
KendineMüzisyen 28 Ekim 2023 ulan skin almak için steamden satış yaptım para beklemede kaldı 1 gündür bu ne zaman gelecek a