58_BaBaKoK

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Abi bune bi Call Of Duty World At War indiriyim dedim
    indirdiğim sıkıntılı çıkıp duruyor oyun dosyası eksik çıkıyor hata veriyor adam gibi yerden indiriyim diye site araştırıp durdum
    sonra indirdim doğru düzgün bitane buldum sonrada türkçe yama kurayım dedim sonra oyun çöktü sonra bidaha araştırdım
    oyunun bi boyutu kadar patch yüklemem gerekiyomuş türkçe yama için
    ondan sonra patch yükledim tekrardan crackledim oyun düzeldi şükür
    Marshal
    Marshal
    Ver 50 tl al steamden ne uğraşıyorsun. Hatta indirimde şuan 36,75 TL'ye düşmüş, bir dondurma parası.
    58_BaBaKoK
    58_BaBaKoK
    CİNNNAH vermem
    Abi bugün bilgisayardan çektiğim nedir ya arama çubuğu çalışmaz windows defender çalışmaz windows store çalışmaz güncelleme yapsan hata verir dosya taraması yapacam hata verir
    ama çok şükür hepsini hallettim
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Prmy
    4 aydır hiçbir sebep olmadan bana gelip gitmeyen konuşmayan 12senelik dostum dediğim şahısı teravih namazında gördüm cami çıkışında bi Allah kabul etsin diyim dedim adamın yanına gittikten sonra adam bana suratını çevirip gitti ben bu kadar vefasız arsız olacağını hiç düşünmemiştim çok ağrıma gitti yediğim içtiğim ayrı gitmeyen her gün konuşup sohbetleştiğim adam bana suratını bile çevirip gitti bazen hayat size öyle sille atar ki o zaman insanların ne kadar bireysel bencil olduğunu umursamaz olduğunu görürsünüz ve aklınız başına gelir
    • Üzgün
    Reaksiyonlar: Golf 4 R32
    rapstarjustercik
    rapstarjustercik
    Çok fazla böyle arkadaşım yok bir kaç tane var yazdıklarınızdan dolayı meraklanıyorum yapmayın
    58_BaBaKoK
    58_BaBaKoK
    dayı ben yaşadığımı anlattım sende yaşacaksın diye bir şey yok bazı insanlar böyle gaddar umursamaz oluyor bende böyle şe***siz birisine denk gelmişim sen sen ol insanlara çok bağlanma yoksa çok yakın olduğun dostum dedğin insanlar yanından gidince acısı daha kötü oluyor
    LAn FORUM YETKİLİLERİ Bİ NİCK DEĞİŞTİRECEM CANIM İSTEDİ DEDİM NEY ZORUNUZA GİTTİ
    Arkadaşlar hugola 20dk önce "evet delirdim" adlı videosu attı ama tıkladığımda bu video gizli yada artık kullanılmıyor diyor bu neydi ?
    ne için attı yada niye kaldırdı direk ?
    benim cs go fps sorunu hallettim kasmasına sebep olan ise işlemcinin çok ısınmasıydı
    işlemcinin fanı pislikten kapanmış hava alamıyordu o yüzden işlemci çok ısınıyor hemde pc donuyordu sonrasında fanı temizledim macununuda yeniledim hem cs go düzeldi hemde pc deki donmalarda gitti
    işlemcinizin fanını 2 ayda bir temizleyin derim sonra sizde aynı durumu yaşamayın
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,231
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko