• 3 saattir işkence insanlık suçudur diye kafa açıyorlar insan kafayı yiyecek. Şu ülkede yaşayıp da dünyaya bu kadar pembe gözlükle bakılmamalı ya ciddi söylüyorum.
    Ben böyle bir devleti tanımıyorum ve tanıyamam. Bu gidişle herkes kendi adaletini sağlayacak. 20 suçtan aranan adam dışarıda polis vuruyor. Hayır bu kadar suçtan salınıp buna cesaret bulabilmesi de normal bir durum. O polis şehit oldu. Değil hayvan gözetim aracı isterse aslanların içine at yine bir şey değişmez artık.
    Hayvan aracı işi şov. Bu herif 26 suçu işlerken neden kimse karışmamış? İstersen çöp kamyonuna koy bu saatten sonra.
    Biz neye vergi ödüyoruz ne iş yapar bu devlet
    1000045568.jpg
    Vesselam
    Vesselam
    Eeee neden bumuymus itibardan tasarruf yapmıyoruz da bundan mi tasarruf yapıyoruz yani hicbir açıklaması yok bu tür suçluların dışarıda olmasının o polisin şehit olmasında en az bu habeş kadar bunu dışarıya salan hukukçuların da suçu var
    Olm bu adamın algıları falan mı tıkandı alzheimer mi oldu napıyor bu hesaba girin gerçekten paylaşmış bunu
    1000045400.jpg
    Olm bunlarda benim bilmediğim bir özellik mi var o kadar atmasyon fiyat yazıyorlar ki kim alıyor la bunları
    1000045296.jpg
    java
    java
    1000103884.jpg

Şaşırmamalı.
    Faruk1986
    Faruk1986
    @java 1 yıl asgari biriktirip şahin alıyorsun ülkeye bak 3 ay bile fazla bunlara aslında
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,456
Üyeler
193,402