Ali Koç 21 Mart 2025 3k mesaj oldum @MSI TÜRKİYE @itopya.com ağlayın ikinizin toplam mesaj sayısından 6kat falan fazla
Ali Koç 21 Mart 2025 Kasamın ışıklarını nasıl değiştirebilirim hangi program lazım Merhabalar,kasamın rgb ışıklarını ayarlamak istiyorum,aşşaya kasa ve anakartın linkini bırakacğım,hangi program lazım ve ek kabloya vs. ihtiyaç varmı... forum.donanimarsivi.com
Kasamın ışıklarını nasıl değiştirebilirim hangi program lazım Merhabalar,kasamın rgb ışıklarını ayarlamak istiyorum,aşşaya kasa ve anakartın linkini bırakacğım,hangi program lazım ve ek kabloya vs. ihtiyaç varmı... forum.donanimarsivi.com
Mantıklı Kanks Aferim 21 Mart 2025 aga benim Radeon HD 6250 öldü bi GT 1030 yollasanııza parasını @Ricardo Andrade Quaresma vercek dimi Ricardo
aga benim Radeon HD 6250 öldü bi GT 1030 yollasanııza parasını @Ricardo Andrade Quaresma vercek dimi Ricardo
Ali Koç 20 Mart 2025 @cyborg81 kral senın mesajlara yanıt verılmıyo haberın olsun onu duzenle istersen ayarlardan
Ali Koç 19 Mart 2025 Glorious GMMK Prebuilt RGB Siyah Kablosuz Numpad | ITOPYA Glorious GMMK Prebuilt RGB Siyah Kablosuz Numpad En iyi fiyat seçenekleri ile GLO-GMMK-NP-FOX-B ITOPYA.COM'da www.itopya.com bu fiyat ne başkan @itopya.com
Glorious GMMK Prebuilt RGB Siyah Kablosuz Numpad | ITOPYA Glorious GMMK Prebuilt RGB Siyah Kablosuz Numpad En iyi fiyat seçenekleri ile GLO-GMMK-NP-FOX-B ITOPYA.COM'da www.itopya.com bu fiyat ne başkan @itopya.com
stereohearts 18 Mart 2025 Eren Çorak isimli bir şahıs İstanbuldaki şubelerinizden birisine molotof kokteyli atacakmış haberiniz olsun size çok kızgınmış
Eren Çorak isimli bir şahıs İstanbuldaki şubelerinizden birisine molotof kokteyli atacakmış haberiniz olsun size çok kızgınmış

Reaksiyonlar: Mantıklı Kanks Aferim