M M Mahmut Yılmaz 6 Nisan 2025 Filozof. lakin gençler anlamıyor. çünkü beyinler körelmiş. gençler sadece okuduğunu anlıyor. fazlasını okuyan yok.
Filozof. lakin gençler anlamıyor. çünkü beyinler körelmiş. gençler sadece okuduğunu anlıyor. fazlasını okuyan yok.
Major 5 Nisan 2025 ChatGPT'nin sorduğu bu soruyla başlayan diyaloğumuzun ilginç akışı. Bu şeyle konuşmayı seviyorum. Ben de topu size atayım
ChatGPT'nin sorduğu bu soruyla başlayan diyaloğumuzun ilginç akışı. Bu şeyle konuşmayı seviyorum. Ben de topu size atayım
Major 9 Ağustos 2023 Tekrardan ekteki yeni projeyle geldim 10 üzerinden kaç verirsiniz? Ekler poolroom jpeg.jpg 735.5 KB · Hit: 44 prntscrn.png 678.2 KB · Hit: 44
OUHasan 26 Kasım 2022 Dayı oğlu Pro Render'i denedim. Aslında Cycles'a göre biraz daha hızlı. Belki de kafa kafayadır. Ama kalite bakımından daha iyi.. Bu arada Pro Render Rx6700xt ekran kartımı gördü. ve ekran kartı üzerinden render aldı. İşlemcim hiç yorulmadı.
Dayı oğlu Pro Render'i denedim. Aslında Cycles'a göre biraz daha hızlı. Belki de kafa kafayadır. Ama kalite bakımından daha iyi.. Bu arada Pro Render Rx6700xt ekran kartımı gördü. ve ekran kartı üzerinden render aldı. İşlemcim hiç yorulmadı.
OUHasan 26 Kasım 2022 Belki biliyorsundur. Cycles kadar kaliteli ama daha hızlı render alan bir plugin var mı?
Major 26 Kasım 2022 Eski blender projemi tekrar yaptım. Sizce nasıl olmuş? Sonuçlar ekte. Bazı bulanıklıklar olabilir 256 sample olduğu için, 1024 sonra render alacağım. Ekler IMG_20220301_210210.png 3.2 MB · Hit: 40 SAVE_20221125_213236.jpg 2.6 MB · Hit: 40
Eski blender projemi tekrar yaptım. Sizce nasıl olmuş? Sonuçlar ekte. Bazı bulanıklıklar olabilir 256 sample olduğu için, 1024 sonra render alacağım.
Major 25 Mart 2022 Tam olarak yeni blender projesi denemez çünkü profilimde attığım diğer blender projelerinden önce yapmıştım. Neyse bu nasıl olmuş?
Tam olarak yeni blender projesi denemez çünkü profilimde attığım diğer blender projelerinden önce yapmıştım. Neyse bu nasıl olmuş?
Major 20 Ocak 2022 Hiç gerek olmadan öylesine yaptığım bir blender projesi geldi yine, Fazla uğraşmadım, 2 buçuk güncük sadece. Fazla özenmeden yaptığım ve sadece yarım gün uğraştığım alternatifi de aşağıda. Spoiler: Alternatif Render Nasıl Buldunuz?
Hiç gerek olmadan öylesine yaptığım bir blender projesi geldi yine, Fazla uğraşmadım, 2 buçuk güncük sadece. Fazla özenmeden yaptığım ve sadece yarım gün uğraştığım alternatifi de aşağıda. Spoiler: Alternatif Render Nasıl Buldunuz?

Reaksiyonlar: James Gg ve 123kral14