Donanım Arşivi Forum

X
XPCX
Evet hocam ama ekran kartında cw kusur sayılmıyormuş ekran kartımı çok yüksek ses cw dan dolayı yolladım iade için iade almadılar CW normal bir durumdur dediler. Ama monitörde CW olunca durum aynı olmayabilir bakıcam şansımı denicem artık iade etmeye çalışıcam.
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Loky
Loky
Hayirlisi artık gelişmelerden bilgilendirirsin.
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Loky
Loky
@Tayfunns Amazon stok geldi ama iade için teknik servis raporu bekleniyor diyor.
Olmaz ise naparim bilmiyorum.
Birisi önce iade almadılar "Alo 175 tüketici danışma hattından bilgi alıp, ayıplı ürün iade dilekçesini ilettikten 2 gün sonra iade işlemi sağlandı" demiş.

X
XPCX
Hayırlısı hocam teşekkür ederim 🙂 inşAllah iade alırlar tabii ki bilgilendiririm bir şey merak ediyorum madem iade almadıar ürünü ayıplı ürün iade dilekçesini kimden almış ? Ve nasıl ayıplı ürün olduğunu ispat etmiş.
  • Beğen
Loky
Loky
X
XPCX
Stoklara girmiş vatanda hocam eğer düşünürseniz bunuda gözden geçirin derim o kadar limitiniz varken bence dünyanın en hızlı oledi ayrıca TANDEM WOLED. Ama şuanda asusun en pahalı ürünü de bu :( Mesela o da değil 2K olması 62k para verip birde 2k almak baya saçmalık.

Loky
Loky
@XPCX @Tayfunns
İadem olmuş hocam.
Para provizyonda ama daha.
Bugün çok isim var yarın model bakmaya başlarim.
@XPCX 2k almam hocam.
X
XPCX
Hayırlı olsun hocam bence PG27UCDM yi bekleyin derim almışken dp2.1 li bir şey almış olursunuz ileriye yönelik olmuş olur.
  • Beğen
X
XPCX
XG32UCWMG ye baksanıza ya :( hafif karanlık bir oyun bile olsa direkt yansıma yapıyor.

Ekler

• IMG_20251212_173920.webp
    IMG_20251212_173920.webp
    1.1 MB · Hit: 3
  • Üzgün
X
XPCX
@Perfectshot06 hocam iade için verdim bakalım inşAllah para iademi yaparlar
Loky
Loky
Acaba arka da direkt ışık olmayınca nasıl oluyor.
Veya karanlık oda da.
X
XPCX
Böyle oluyor hocam ışıklı oda sağdaki resim.

Ekler

• IMG_20251208_002219.webp
    IMG_20251208_002219.webp
    1.3 MB · Hit: 2
  • IMG_20251208_002136.webp
    IMG_20251208_002136.webp
    1.2 MB · Hit: 2
  • Beğen
Loky
Loky
Kötü değil bence böyle. Normal yani parlak woled panel.
  • Beğen
X
XPCX
Doğrudur hocam ben parlak panel sevmediğimi yarı mat panel sevdiğimi anladım yani yansıma sevmediğimi anladım PG27UCDM semi glossy yarı parlak monitördü hiçbir yansıma yoktu bana çok iyi geliyordu keşke iade etmeseydim onu almaya çalışacağım en kısa zamanda. Tabi bu XG32UCWMG iade olursa inşAllah iade yaparlar. Yapmazlarsa kullanmaktan başka çarem kalmıyor :( tabi THH vereceğim o sıradada mecbur kullanırım.
  • Üzgün
Loky
Loky
pg27ucdm mediamarkt'da sepete özel kuponla 51.749tl.
Ama peşine 4 taksit var :(

1765654863341.webp
  • Üzgün
X
XPCX
4 Taksit olayı kötü birde Media Markt ile zamanında bir olay yaşadım 7 ay kadar THH sürecim oldu daha tövbe ettim şarj aleti bile almam media marktan.
  • Üzgün
Loky
Loky
İtopya aldı mı iade?
X
XPCX
Hocam hala geri dönüş yapmadılar cumartesi günü götürüp vermiştim orada çalışan servise gidicek dedi ama iade alacaklarını sanmıyorum dedi Coil Whine normal bir durumdur dedi.
Loky
Loky
Benimki cw'den iade oldu.
Teknik servis incelemesi yazdı.
Ertesi gün iadeniz gerçekleşti dedi.
Asus rog kartım varken sırf sıfır kartla değişim yapmamak için yurtdışından fan bloğu bekleyip takmislardi.
  • İnanılmaz
X
XPCX
Ne rezillikmiş o ya fan bloğu bekleyip takılıyorlar acayip şaşırdım bir tane sıfır ekran kartıyla değiştirmek bu kadar mı zor.
Geri