Realhas the Great 25 Mart 2026 Metacritic puanı 78 olan oyunu forumda sanki tarihin en iyi oyunu gibi pazarladılar birde enayilere 1800 liraya kitlediler ben konuda uyarmıştım
Metacritic puanı 78 olan oyunu forumda sanki tarihin en iyi oyunu gibi pazarladılar birde enayilere 1800 liraya kitlediler ben konuda uyarmıştım
Realhas the Great 25 Mart 2026 Fikret orman ve Burak elmas uyuşturucu kaçakçılığından adliyeye sevk edilmiş sergen yalçın ve Fatoş terim in maaşlarının kokoinle ödendiği söyleniyor
Fikret orman ve Burak elmas uyuşturucu kaçakçılığından adliyeye sevk edilmiş sergen yalçın ve Fatoş terim in maaşlarının kokoinle ödendiği söyleniyor
Realhas the Great 25 Mart 2026 Acayip iyi bir şarkı buldum ama adamlar tanınmadığı için çok az dinlenmiş süper şarkı rastgele denk geldim
Acayip iyi bir şarkı buldum ama adamlar tanınmadığı için çok az dinlenmiş süper şarkı rastgele denk geldim
Realhas the Great 24 Mart 2026 Yeni nesil herhalde biraz hafif geri akıllı ben üniversite sınavına gireli 2 sene oluyor 2 senedir kitap açmadım keyfine girdiğim msü de 6134 yapmışım
Yeni nesil herhalde biraz hafif geri akıllı ben üniversite sınavına gireli 2 sene oluyor 2 senedir kitap açmadım keyfine girdiğim msü de 6134 yapmışım
Realhas the Great 24 Mart 2026 Keşke Amerika babiş tekrardan şunlardan versede 3-4 tane iran a sallasak
Realhas the Great 22 Mart 2026 Sıddık cherif ve mamadou diakhon fransa u21 e davet edilmelerine rağmen vatandaşlık işlemlerinde sorun çıkmış mamadou diakhon senegal milli takımını seçmiş bunun üzerine. Sıddık cherif de Gine milli takımını seçer belki
Sıddık cherif ve mamadou diakhon fransa u21 e davet edilmelerine rağmen vatandaşlık işlemlerinde sorun çıkmış mamadou diakhon senegal milli takımını seçmiş bunun üzerine. Sıddık cherif de Gine milli takımını seçer belki

Reaksiyonlar: Che_