Realhas the Great Perşembe, 14:57 Acıbadem hastanesinde gs li oyuncuların serumuna doping karıştırıp eşekbahçeyi şampiyon yapacakmış
Realhas the Great Çarşamba, 22:33 Haciz yıldırım başkanlığa aday olacakmış inşallah bu tefeciye kalmaz eşekbahçemiz
NVIDIAMDINTEL Çarşamba, 21:53 Reis sen yaşıyor musun, forum konularında seni pek görmüyorum. şans eseri buraya denk geldim
🃏JOKER🃏 Çarşamba, 21:05 Anlayın artık mcdonalds da fazla çalışmadım burgerkingte 3 sene çalıştım @Realhas the Great
Realhas the Great Çarşamba, 17:24 Normal ülkelerde askerlerin görevleri: ülkeyi korumak Sirkiyede askerlerin görevleri: maç oynanırken alçak uçuş yapmak
Normal ülkelerde askerlerin görevleri: ülkeyi korumak Sirkiyede askerlerin görevleri: maç oynanırken alçak uçuş yapmak
Realhas the Great Çarşamba, 14:39 Eşekbahçe istikrar ne demek bilmiyor jesus 2. sezon kalsa şampiyon olurdu İsmail Kartal 2. sezon kalsa şampiyon olurdu Mourinho 2. sezon kalsa şampiyon olurdu Tedesco 2. sezon kalsa şampiyon olurdu
Eşekbahçe istikrar ne demek bilmiyor jesus 2. sezon kalsa şampiyon olurdu İsmail Kartal 2. sezon kalsa şampiyon olurdu Mourinho 2. sezon kalsa şampiyon olurdu Tedesco 2. sezon kalsa şampiyon olurdu

Reaksiyonlar: BixiBlake