• B
      1080 ise uzun yıllar götürür hocam
    • B
      BN0', Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocan 7600 için assasin spirit ohantom tarzı bir şey alıp ramlerden de feragat edip rx7800xt yapılabilirdi kaliteden biraz taviz verip fakat bu da...
    • B
      Hocam soğutucusunu phantom spirit yapın ramleri 32gb 6000mhz cl36 yapıp alabilirsiniz. Bende de aynı sistemin r5 7600x li versiyonu var sürekli ultrada...
    • B
      BN0', Ekosistem o kadar önemli mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam aslında önemli değil fakat rahat oluyor hani kaybınız olmaz zaten klavye farklı mouse farklı tam bir ekosistem olmayacak bende full razer topladım tek...
    • B
      BN0', Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam yok gaminggen gecesi incehesap gecesi fasa fiso valla 30klik urunu 40k yapıp 35kdan satıyorlar hazır sistemlerde bazen tek tük tekli parçalar...
    • B
      BN0', GAMEGARAJ SERVIS SORUNU başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Up up
    • B
      BN0', Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde GAMEGARAJ SERVIS SORUNU başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar ben bikgisayari 20 kasım salı günü aldım, cuma günü elime ulaştı ilk günler sıkıntı yoktu 3 4 gün sonra sıvı sogutmadan cızırtı sesleri gelmeye...
    • B
      BN0', Bu fiyata bu Kingston SSD Gerçekmi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam 6/4 yazıyorsa sağlar Kingston zaten de fiyat kaç aydır böyle hatta bi ara indirime falan da girmişti neye şaşırdınız anlamadım
    • B
      BN0', 4080 Super Sistem Nasıl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynen öyle hocam 7600x bile 240 ile rahat soğurken saçma geliyor bana 9600x için 360 almak o hava soğutucu alınabilir ama heves edilmişse veya görüntü için...
    • B
      BN0', 4080 Super Sistem Nasıl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      R5 9600x e neden 360mm istiyorsunuz arkadaşlar ben çözemedim hava soğutucu bile yeterken 240alin
    • B
      BN0', Çözüldü✓ Rtx 4070 Super ve üstü sistem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam hazır sistem toplamalı o fiyata ts olması için hazır sistemlerde de ts sistemler bu bütçede kasa psu anakart ram gibi parçalar patates oluyor bende 44...
    • B
      BN0', İtopya sistem önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      4070ti super tek başına 38 40k zaten hadi 2. Seçeneğe gelelim 7800x3d 20k ve alınacak bir işlemci değil fiyat/performans oranında 4070super 25k burası da...
    • B
      BN0', GAME GARAJ IADE OLURR MU ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Daha kargoya verilmedi serviste hala sorsam mı acaba bi
    • B
      BN0', Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde GAME GARAJ IADE OLURR MU ? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar bundan 2.5 3 hafta önce PC almıştım fakat içinden cızırtı geldiği için geri gönderdim yaklaşık 2 hafta önce sisteme toparlayıp geçen salı...
    • B
      BN0', Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde SISTEME PSU YETERLİ Mİ başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar PSU'm 650W ve yeterli olup olmadığını sormak istiyorum Ryzen 5 7600X Micro ATX B650M-B Anakart 32 GB DDR5 Ram 16X2 RTX4070Super M.2 SSD 1 TB...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye