Aynen öyle sherlock.yediğinden içtiğinden zehirlenmez bi insan tabii ki başkası bişey dedi diye zehirlendi keske söylemeseydin simdi herkes zehirlenmenin...
Beyler simdi herkesi etiketlemek isterdim ama acaip üsendim gören olursa bakar olmadı etiketlerim eve geçince. Allah icin kimin nazarı değdi. KIZ DÜN...
Yarın belki internette pahalıdır diye bi çiçekçi dükkanlarına bakıcam ona göre çiçek alacagım eğer hala pahalıysa gidip takıcılardan güzel sade bi takı...
kanka dogru diyon bi noktada ama okadar basit olmuyo ya. alkol tüketmiyoruz ikimizde. çiçek de aşırı pahalıymıs icimden cicek geçmişti ama gerçekten param...
suan cicek fiyatlarına baktım internetten aşırı pahalıymıs arkadaslar. cicekçi yok mu aramızda ya hediye versin be valla cok önemli
1735419468
valla hit i...
kanka yukarda anlattım biyerlerde tabi 20 sayfa olunca okunması bi tık zor oluyo askdjakdsadasd. kızla aynı arkadas grubundayız ve bu yüzden bazı şeyleri...
kanka yapmaz olur muyum asdjskoajdasjdsaoj bi sevgilim olsun direkt burayı okutucam askdjdjasdjas sonra özelden herkese yazıcam kanka senin fikrini iyi ki...