o da geldi aklıma hocam ama araştırdım sığıyor sanırım gaming gende soran da olmuş, gaminggen uyumlu diye cevap vermiş birde ben sordum şimdi detaylıca...
hocam ramlerin boyutu 42mm acaba çok problem olur mu yani yan kapağın kapanmayacağı kadar dışarda dururmu. Bazı satış platformlarındaki yorumları okudum...
Hocam trendyolda bir satıcı da 2.5k ya satılıyor fakat benim bütçem 2k aslında 500 tl daha ayarlayabilirim fakat merak ettiğim şu çok ciddi bir fark varmı...
Arkadaşlar merhaba sistemim imza'da bulunan sistem. Stok Fan kullanıyorum ve bu yüzden fanı değiştirmek istiyorum bütçem max 2k Önerilerinizi bekliyorum...
Hocam o macunun çok sahtesi oluyor şahsen ben hepsiburadadan aldım ve sahtesi geldi geri iade edip amazondan mx-6 orijinal aldım. Eğer attığınız linkteki...
1 saat 3 dakika da 68 test yapmış sonuçlar böyle hocam iyi bi öncekine göre düşüş oldu min,avg de o önemli değil zaten stok fan benim korkum daha da...
Yani hocam doğru fanda bitiyor iş öyle 10 15 derece düşmesini beklemiyordum da içindeki termal macun kurumuş azdı falan baya dedim herhalde 85i görmez...
Anladım hocam sıvı soğutucu almak yerine o fiyatlara attığınızı almak daha verimli. Birde hocam şimdi prime 95 den tekrar teste sokuyorum 1 saat bekleticem...