Yok, olanı söylüyorum ram tarafında herhangi bir fiyat değişimi dünya çapında yok, hata olduğu bariz belli senaryo kurmaya gerek yok bence saçma sapan.
düşüş filan yok 2029 yılına kadar üretim bandından çıkacak ramlerin parası peşin ödendi ve satın alındı bile, hadi diyelim öyle bişey olsa bile tr server...
single core gerçek güçtür. windows çöpüne mağkum kaldığımız sürece windows ve üzerinde çalışan herşeyin 1.ci önceliği hep cpu0 oluyor intel bu konuda...
piyasa fiyatına göre uygun fakat piyasa fiyatıda 10k etmez malesef. bu fiyatlara trde tutunmaz hocam
yazık valla 2 katına satıyorlar burdan alanlarda vergi...
250 alıp droplarla 170e düşüyorsa çok iyi, ben ryzen 7600 4060 ile 140 alıyorum droplarla 40a kadar düşüyor 1080p. sadece dm oynuyorum rakebetçi girmem
yakın zamanda tam format atıp w10 döneceğim. başlat menüsü her hafta değişiyor. ai yapay zekasına soktuklarım gözüme gözüme sokuyorlar görmek istemiyorum...
mouse güzel ztn yazılımı tırt, logitech veya razer milyon kat üstün yazılım olarak yoksa bu paralara enayi gibi gidip logitech kalem pilli mouse alıyoruz...
yanında sanırım termal macunda var kaç gram bulamadım ama 5-10gr varsa macun için alıp braketi gelecekte kullanmak için alabilirim
edit: sanırım 2gr macun...
elinize sağlık, gençler sizde telefonunuzu cihazınızı geçtim gece uyurken evinize bişey olur bu kadar da kısmayın bütçenizden, aldığınız malı ztn düzgün...