Şuan nova pro var elimde de. Seslerde robotlaşma var muhtemelen sistemle alakalı bir problem artık ama ben bunu kayıt altına alamıyorum. Aldığım kayıtlarda...
G Pro kablolu geldi şuan test yapıyorum EQ ayarlamadan bile tatmin edici bas, tiz seviyelerine sahip açıkçası. Benim takıldığım noktalardan olan ses...
İnş üzülmem bro bir şeyi alırken hep iyisini alıp tekrar uğraşmak istemiyorum ama yine problem gelip beni buluyor.
1744008075
GG yükledim sadece mikrofonun...
6 aydır kullanıyorum. Genel olarak müzik çok dinlerim. Oyun çok oynarım. Müzik kulağım çok keskin ve en ufak ayrıntıyı bile ayırt edebilirim. EQ ayarsız çok...
hayırlı olsun usta,geldiğinde bizi bilgilendir tecrübelerini anlatırsın sana zahmet.
usta benimde aklıdma g pro kablosuz varda aşırı pahalı 11 12k falan...
G Pro kablolu siparişi verdim bekliyorum.
SS gerçekten kaliteli ben 2019 Arctis 5 kullanıyorum hala taş gibi ama mikrofon kablosu, ses tekerleği, mic mute...
Ses sorunu da çözüldü niye bilmiyorum tabi. Şuan kulaklık sesi full windows sesi 4 de burdan istediğim gibi ayar çekiyorum. O kadar yüksekki sesi windows...
Bi ufaktan cızırtı geliyordu 1 2 yerde araştırdım uygulama üzerinde bi ayar var dışarıdaki seslerin mikrofona gelmesiyle ilgili onu off çektim sorun...
Yanlış hatırlamıyorsam cloud 3 te böyle değildi. Onunda wireless modelini kullandım. Bu iş beni biraz yorar. Klavye aldım sırf tekerlekli ses açma kısma işi...