Baktım aynaya geçmişten günümüze uzanan evrim yasasını görüyorum , körelmiş ve işe yaramayan uzuvlar görüyorum madem kusursuz olarak yaratıldık neden...
hayır bu değil. VG27AQL5A ismi monitörün attığınla çok benziyormuş sadece l harfi yok attığında
1768158419
ben 3 yıl uzattım garantisini hocam 😂 daha...
bende yakın zamanda monitör bakıyordum en sonunda vatandan asus tuf vg27aql5a model monitörü aldım 10800 civarına geliyordu ama 1 yıl daha garanti uzattım...
aslında satmayı düşünmüyodum ama sarı sitede ilandaydı şuanda 18 bin tl teklif var sizce satayımmı rx 7800xt nitro model sıcaklık değerleri falan baya iyi...
hocam başka öneriniz var mı şuanda aklımda asus tuf VG27AQL5A almak var vatandan fiziksel olarak alsam açıp bir sıkıntı var mı gibisinden baktırma şansım...
800 900 tl daha koysam amazondan alsam ktcyi daha iyi olur mu ordan aldığımda ölü piksel veya diğer şeyler çıkma durumunda daha kolay iade yada değişim...
hocam alıp şansımı denemek istiyorum ama incehesap güven vermiyor daha önce işlemci almıştım bir sorun çıkmamıştı ama monitörde beni çok düşündürüyor ya
hocam forumdaki diğer konulara baktım bu monitörle alakalı herkes yaşıyor galiba bu ölü piksel işini hepsiburadadan baktım yine incehesap satıcılı orda da...
incehesaptan alıcam ama bir kaç sorum var ürünün teknik servisine hangi firma bakıyor kaç yıl garantisi var birde incehesap ölü piksel yada başka bir şey...