mac fite gidiyorum ama 1 sene sonra üyeliğimi yenilemekten vazgeçtim eve taşımak istiyorum 5k bütçem var dumbıll, bar ve ağırlıkları almak istiyorum...
205nit zaten yeterde artar ya fazla parlaklık olunca göz biraz yoruyor üstüne zaten panel kalitesi iyi değilse çok dalgalanma varsa 2x yorar göz kaslarını
dürüst olmak gerekirse yasak gelsin gelmesin ama sosyal medya her zaman kaos ve insan fazlasıyla negatif yayan bir yer ne zaman girsem özellikle twitter a...
açıkcası vahşet seçeneği gerçekçiliği arttırdığı için beğeniyordum ama bunu ayarlayıp seçenek olarak sunarsalarda iyi olur oyunda kılıç sallamada eğlenceli...
minimal ghosting olması çok büyük problem değildir eğer oyunlarda bunu gözle görülür hissedebiliyorsan o zaman problem
1769625253
çünkü minimal ghosting fps...
doa formu verince hiç bir şey olmuyor kardeşim ben sana söyliyeyim amazona gittim biz öyle bir şey yapamayız diyordu kadına söyleyince bizde bir şey...
Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve...