M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• M
      Mlfz, Hız testi sonucum yüksek fakat yayın yapamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      biraz saçma gelebilir ama av1 codec ile yapiyorsan h264 yap bende oyle gecti bide 8k yada 6k bit ver yayini
    • M
      Mlfz, Fivem ekip üyesi arıyoruz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam 50-60 yeni bir sunucu icin iyi ama oynadigimiz sunucu gece 3-4 arasi bile 100 altina dusmuyor yani fazla kisi yok bahsettiginiz sunucuda iyi rol döner...
    • M
      sunucunun ismi felan nedir ?
    • M
      10/8 diyebilirim galiba oynadigimiz sunucuda yayıncı varmış o yüzde troller var biraz onun dışında güzel rol dönüyor
    • M
      500-600 tl'de olmasın demişsin fakat o fiyata bile oyun bulman çok zor sana önerebileceğim en iyi oyun Detroit 142 tl epic gamesde onun dışındaki oyunlar...
    • M
      Mlfz, Öneri Oyun onerisi istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      oynadim bitirdim huzel bir oyun dehil bence
    • M
      Mlfz, PC Oyunları kategorisinde Öneri Oyun onerisi istiyorum başlıklı bir konu açtı.
      merhabalar youtube'a oyun icerikleri uretmek istiyorum tek kişi olarak hikayeli,korku,kasilmali mesela kasiyer market sim gibi oyun onerileri istiyorum...
    • M
      Mlfz, 30 40k iPhone önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      android cihazların 2. eli baya baya zarar ettirir ama iphonelarda oyle degil kolay satiliyor 35k şuan fiyatı 2. elden 1 yil kullansan 27-30 arası gider
    • M
      200tl de benden etti 400 pirinç makarna falan al üstü artarsa tavuk da alırsın değişiklik olsun
    • M
      yani sizde haklisiniz yeni olsun diye 10k verilmez.
    • M
      iphone 14 ve 13 arasinda fazla bir fark yok ikiside 30-40 arasında 60hz falan diyenler var ama kalite diye bir gerçek var 60hz olmasina ragmen samsungdan...
    • M
      hocam gelmek isterdim de çok zamanım olmuyor
    • M
      edge v 1736336220 gelmek ister misiniz?
    • M
      hocam sen rahatsızmısın ya da cocugun anası babası felanmısın zaten yas ılerledıkce oyun zevkı dıye bırsey kalmıyor bırak tadını cıkarsın dısarı cıkıp ne...
    • M
      trafik kazası gecirdigim icin bacaklarımda sorun var ve aciktan okuyorum bunları birtek sen degil bende düşündüm yine de teşekkürler
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,868
Üyeler
167,898
Son üye