Doc Hudson.

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Doc Hudson.
      Doc Hudson., Boğazdan kan gelmesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Balgam atınca balgamın içinde 1 tane pıltı geliyor sol göğüs kafesinin alt tarafında ağrı başladı dişim vs kanamıyor eminim e devlet şifresi için PTT...
    • Doc Hudson.
      Doc Hudson., Konu Dışı kategorisinde Boğazdan kan gelmesi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba az önce şakasına bir güreş tuttuk şimdi ağzıma kan tadı geldi ve balgamımda tane olarak kan var daha önce başına gelen oldumu hastaneye gidemiyorum...
    • Doc Hudson.
      Doc Hudson., Büyüme hormonu işe yararmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok cüssesiz sayılmam ama açıkcası gücüm yerinde ama çok zayıfım 1.73 boy 60 kilo bile yokum
    • Doc Hudson.
      Doc Hudson., Konu Dışı kategorisinde Büyüme hormonu işe yararmı başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba boyunu ve cüssemi arttırmak istiyorum yemeğimi normal şekilde yiyorum ne eksik ne fazla almam gereken karbonhidratı alıyorum ama kilo alamıyorum...
    • Doc Hudson.
      Doc Hudson., Konu Dışı kategorisinde F/o Erkek çorap önerisi. başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba f/p erkek çorap arıyorum internetten sipariş edeceğim için kalitesini bilmiyorum sizden yardım istiyorum
    • Doc Hudson.
      Doc Hudson., QCY T31 ALİNİRMİ 800 tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şuanda elimdekinin sesi az geliyor yani zamanla azaldı siz ne önerirsiniz 1759582291 Uygulaması falan varmı peki başka önerileriniz varmi
    • Doc Hudson.
      Doc Hudson., Kulaklık, Mikrofon kategorisinde QCY T31 ALİNİRMİ 800 tl başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba 800 TL ye QCY t31 Alınır mı? şuanda t13 kullanıyorum sesi falan baya kısıldı 2 yılı geçti başka önerileriniz de varmı tasarimida hoşuma gitti
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri