MuratGH

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• MuratGH
      MuratGH, 12k bütçe 2k ips monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim kullandığım mönitörde en ufak sıkıntı yok. ghosting veya ışık sızması. Sizde sorun çıktı ise şans meselesi, birde şöyle durum var en ucuz hdmi veya dp...
    • MuratGH
      MuratGH, 12k bütçe 2k ips monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acs-w-27-inc-1ms-180hz-ips-hdr-monitor-beyaz-1244542.html 2. monitör olarak kullanıyorum...
    • MuratGH
      MuratGH, VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben Bitdefender kullanıyorum 3 yıllık aldım 1500 lira felandı. Karar senin bu benim tavsiyemdir, bence incele araştır ona göre değerlendirirsin.
    • MuratGH
      MuratGH, 8.000 TL mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dpi ayarı diye bir şey var, farenin incelemelerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Uzun süre kullandığın zaman 100g ve üstünde ki fareler bilekte...
    • MuratGH
      Veri kaçırması felan önemli değil, ben performans olarak bakıyorum. Bir çok antivirüs inceledim içlerinden en iyisi bitdefender çıktı. Sonra internette vs...
    • MuratGH
      https://bitdefender.com.tr/ucretsiz-antivirus/ buradan indirebilirsin.
    • MuratGH
      MuratGH, Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İkisinide kullan tabii ki, o kadar yavaşlama olmaz. Test edersin hızlarını, pek pahalı parça değiller zaten. Fps isteyen oyunlarda anakarta bağlı olanı...
    • MuratGH
      MuratGH, 8.000 TL mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.gaming.gen.tr/urun/354584/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-beyaz-gaming-mouse-90mp02w0-bmua10/?ref=akakce ben bunu kullanıyorum...
    • MuratGH
      MuratGH, Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dönüştürücü alıp satanın hızlı portlarından bağlarsın, kız düşer ancak öldürecek kadarda düşmez, depolama alanı olarak kullan oyunları yüklerin, minimum...
    • MuratGH
      Tavsiyem intelden uzak durman. Amd işlemcili bir pc bakman daha iyi olacaktır. İntel son zamanlarda çok sıkıntı çıkardığını görüyoruz.
    • MuratGH
      bitdefender indir kur 1 ay ücretsiz zaten. Piyasadaki en iyi anti virüs süresi bitene kadar kullanırsın. kaspersky dan çok çok daha iyidir. Denemelisin.
    • MuratGH
      MuratGH, 1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Birileri sağlam para götürdü.
    • MuratGH
      MuratGH, 1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Panik yok dolar düşüşe geçti. Kâr satışları başladı eski fiyatının az üstünde takılır artık.
    • MuratGH
      MuratGH, Yüksek ses kalitesine sahip kulaklık arıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Audeze lcd3 yada audeze den herhangi bir kulaklık önerebilirim. Diğer kulaklıklar bu kulaklığın yanında fıkra niteliğindedir. Deneme şansım oldu ses...
    • MuratGH
      MuratGH, Hazır sistem bilgisayar alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      güncel olmayan bir sistem. Daha güncel sistem toplamaya çalış çünkü oyun oynayacağın zaman yada yeni bir oyun çıktığı zaman muhtemelen sorun çıkaracaktır...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,891
Üyeler
171,663
Son üye