Audeze lcd3 yada audeze den herhangi bir kulaklık önerebilirim. Diğer kulaklıklar bu kulaklığın yanında fıkra niteliğindedir. Deneme şansım oldu ses...
güncel olmayan bir sistem. Daha güncel sistem toplamaya çalış çünkü oyun oynayacağın zaman yada yeni bir oyun çıktığı zaman muhtemelen sorun çıkaracaktır...
Bunu adana da yaşarken bende yapıyordum. Klimanın önüne davlumbaz borusu ekleyerek kasanın içine sooğuk hava sağlıyordum. Bilen bilir adana sıcağını...
kuveyt türk e git. ön ödemeli kredi kartı iste önden 10 20k yatır ve sürekli kullan yatırdığın parayı bitirmeden sürekli çoğaltmaya zamanla kredi notun...
Sağlam istiyorsan bulabilirsen eski pc masalarından bul derim. 15 yıldır aynı masayı kullanıyorum üstüne bir meteor düşmediği kaldı hala sağlamlığını koruyor.
Colorful sıkıntılı bir anakart çoğunlukla 2 yıldan sonra yazılım güncelleme desteği almıyor. Bir kaça arkadaşım fiyat sebebi ile tercih ettiler şuan...
Benzer durumlar başıma geliyordu fare ayarlarımı oyun içinde kaydedip oyuna girişimde yüklüyorum. 10 saniyede işlem tamam. kısaca hazır ayarlarımı yüklüyorum.
Soru sormayı öğrenmen gerekiyor. Ne hakkında soru sorduğunu belirtmen gerekli ki düzgün ve doğru yanıtlar alabilesin.
Resimde görülen muhtemelen işlemci ve...
https://www.n11.com/urun/beko-crystal-8-b50-d-895-a-50-4k-ultra-hd-google-smart-led-tv-44461700?magaza=firsat-magazasi
4k google android tv incelemeni...