MuratGH

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• MuratGH
      MuratGH, (Telefon) Teknik Sorunlar kategorisinde Samsung a12 siyah ekran sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Samsung a12 telefonum youtube video izlerken birden ekran gitti karadı telefon çalışıyor ama erkana görüntü gelmiyor. Şuan telefonu söktüm batarya kablosunu...
    • MuratGH
      MuratGH, Oyunlarda görüntü bozulması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ekran kartı ayarları kontrol et. İşlemci sıcaklığını kontrol et. Ram durumunu kontrol et. Power besleme durumunu kontrol et. Driver güncellemelerini...
    • MuratGH
      MuratGH, 2023Peugeot 308 Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum ben peugeot almam, nedeni ise sıkıntılı araçlar 1 2 model düşük japon arabalarına bak derim. Honda civic hem genç işi hemde sorunsuz arabalardır...
    • MuratGH
      MuratGH, %100 Yerli Üretim Termal Macun Projesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öncelikle tebrik ederim güzel bir girişim ve ilerleme. Formülünü patentini almadan kimse ile paylaşma. Hangi termal macunlarla kıyasladın? Kaç derecelik...
    • MuratGH
      Disklerini kontrol et, bu tür hatalar disktende kaynaklanıyor bazen. Bilgisayarın driverlerini güncelle, büyük ihtimalle sorun kalmayacaktır
    • MuratGH
      MuratGH, 12k bütçe 2k ips monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim kullandığım mönitörde en ufak sıkıntı yok. ghosting veya ışık sızması. Sizde sorun çıktı ise şans meselesi, birde şöyle durum var en ucuz hdmi veya dp...
    • MuratGH
      MuratGH, 12k bütçe 2k ips monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acs-w-27-inc-1ms-180hz-ips-hdr-monitor-beyaz-1244542.html 2. monitör olarak kullanıyorum...
    • MuratGH
      MuratGH, VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben Bitdefender kullanıyorum 3 yıllık aldım 1500 lira felandı. Karar senin bu benim tavsiyemdir, bence incele araştır ona göre değerlendirirsin.
    • MuratGH
      MuratGH, 8.000 TL mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dpi ayarı diye bir şey var, farenin incelemelerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Uzun süre kullandığın zaman 100g ve üstünde ki fareler bilekte...
    • MuratGH
      Veri kaçırması felan önemli değil, ben performans olarak bakıyorum. Bir çok antivirüs inceledim içlerinden en iyisi bitdefender çıktı. Sonra internette vs...
    • MuratGH
      https://bitdefender.com.tr/ucretsiz-antivirus/ buradan indirebilirsin.
    • MuratGH
      MuratGH, Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İkisinide kullan tabii ki, o kadar yavaşlama olmaz. Test edersin hızlarını, pek pahalı parça değiller zaten. Fps isteyen oyunlarda anakarta bağlı olanı...
    • MuratGH
      MuratGH, 8.000 TL mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.gaming.gen.tr/urun/354584/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-beyaz-gaming-mouse-90mp02w0-bmua10/?ref=akakce ben bunu kullanıyorum...
    • MuratGH
      MuratGH, Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dönüştürücü alıp satanın hızlı portlarından bağlarsın, kız düşer ancak öldürecek kadarda düşmez, depolama alanı olarak kullan oyunları yüklerin, minimum...
    • MuratGH
      Tavsiyem intelden uzak durman. Amd işlemcili bir pc bakman daha iyi olacaktır. İntel son zamanlarda çok sıkıntı çıkardığını görüyoruz.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,767
Üyeler
173,875
Son üye
murat1453
Geri