Şuanda çift tıklama olmuyor ama switch değişme aparatı ile switchleri aldım yanıma olduğu anda değişip test edecğim bakalım. 2. sorum için bir bilginiz...
2 adet sorum var aslında f75 ile ilgili
1-çift tıklama bazen 3-4 hatta tek sefer basmama rağmen 3-4 tane a yazıyor yazı yazarkn vs. Bu düzeltilebiliyır mu...
Evet ama zaten inandığımı da söylemedim tek mantığa sokabildiğim hali bu dedim sadece. mantığa sokabildiğim en olası halinde "zaman akışını değiştirerek"...
Farkındayım zaten dediğim gibi aralarında tercih edeceksemde kanıtlanmış olanı tercih ederim , ama zorlayıpta örtüştürmeyi deneyince de sadece zaman akışını...
Aslında aynı şeylerden bahsediyoruz veya baya yakın en azından . Zaten evrim teorisininyanında( kullanım amacı bu değil) derken ki kastım da buydu tam...
İnternet ortamı maalesef yapacak bir şey yok. Gidersin yanlış anlaşılma olmasın saygısızlık olmasın diye tanrının T sini büyük yazmasanda Allah yazarken A...
Düşündüğün çok mantıklı ama işte bunda benim takıldığım kısım şu madem kitaplara göre topraktan yaratıldık evrim teorisine göre neden tek hücreliler maymun...
Anladım benim yazımın amacı da işte buna inan vs değil daha çok bu şekilde kendi bakış açınla bak ve düşün, kendi bakış açınla din ve bilim arasındaki bağı...
Şimdi okudum aslında yazdığım şey simulasyon teorisi oluyor zaten ki bunu da çok düşünüyorum ve çok ılası bir durum. Tanrının tanrı olduğunu tanrı bile...