Selamlar pcde takılırken bir anda ses kendiliginden artıp azalmaya basladı wın 10 kullanıyorum res attım ama hala devam edıyor yardımcı olabılecek varmı
Biliyorsunuz kulaklik cikali iki gün oldu benjmde aklima yatti kulaklik almayi dusunuorum ama internette hic bilgi olmadigindan kulaklik hakkinfa bilgisi...
The beginning after the end diye bir webtoon,novel var bi arastir onun hikayesini kullanabilir veya o guc sistemine bagli bir oyun yapabilirsen tum fandom...
Selamlar butcem biraz sinirli o yuzden guzel f/p birsey almak istiyorum logitech g435 almayi dusunuyorum ama 2 sorun var hem biraz butcemin ustunde hemde...
Fuxi h3 kullanıyordum kumas pedlerden cok rahat kaldım, razerın bu modelı aklımda ama deri almak istemiyorum vasrı aklınızda pedlerı kumas ola nbır kulaklık
2-3 bütcem var oyun agırlıklı kullanıuyorum ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi olursa cok guzel olur ılk oncelık bt ama fıyatlar ucuk oldugundan...
Ne oldu bilmiyorum bir anda tuslara bastigimda mesela w ya abstigimda world dosyasi aciliyor dosyalar konumu aciliyor excel aciliyor bu neden oluyor gorev...