Hocam sagolun oneriniz icin de gecen bir kurs buldum aklimda kaldi Kodland isimli bir sirketmis dersler haftada 1 defa 6 ay olarak zoomdan 15-20 kisilik bi...
Yavastan proglamaya adım atmak istiyorum yurtta kaldigim icin hafta sonu online olarak bi egitim almak istiyorum nasil baslayayim onerilerinizi bekliyorum
ACIL BI SEKILDE SORUYORUM 12640 LIRAYA HAFTADA 1 SAATTEN 8 AY PYTHON+FWD+UNITY iyi mi? FIYATLARI BILMIYORUM SIZCE KABUL EDEYIMMI 5DK SUREM VAR
1733671041...
Selamlar atacagim fotograflardaki oyunlardan 3 tane kaliteli bu kesin oyna dediginiz bir hikaye oyunu varmi 3 tane secerseniz mutlu olurum ben kararsız...
Selamlar herkese kablonet kullaniyoruz ysrin taahhütu bitiyor ve fiyat cok yukselecek turknet daha iyiyse turknete gecirtmek istiyorum ama daha ucuz diye...
Yok hocam mouse pad cikmiyor kucuk binfuxi sticker var icinde ben aldigimda sanirsam ya 500 e yada 600 e almistim yazin ses kalitesine gelirsek beni tatmin...
Hocam kulaklik cidden guzel konforudur suyudur buyudur mukemmel cok severek kullaniyorum sadece bu ayak seslerini alamiyordum onada arkadaslar yardimci...
Selamlar fuxi h3 de alirken buraya sormustum o zamanda ayni indirim vardi sanirsam oyun oynuyacagimida belirtmistim ama suan valoda adamlarin ayak sesini...
Bütün Kısayollar
Windows moduna alma: FN+W
Renk modu değiştirme: FN+I (Enter'in üzerindeki tuş)
Renk değiştirme: FN+TAB
Işık parlaklık artırma: FN+Yukarı...