Elindeki modem büyük ihtimal eski ve değişmediyse ondan sorun yaşıyor olabilirsin GPON cihazından çıkan ethernet kablosunu herhangi bir routera bağlayıp...
bu sıvı soğutucu senin istediğin kasanın üst tarafına sığıyor 140x3 = 420mm fan yapısı var kasanda onun dışında anakartta şunu söyliyim iyi bir b serisi...
anakart modeliniz fiyatına göre pahalı niye diceksiniz aşağıda linkini attığım cihazın hem vrmleri daha fazla hem pcie 5.0 slotu var ileride upgrade yapıcak...
bende bu durum söz konusu olmadı sadece ilk verdiğim siparişte dock'ım bataryayı şarj etmiyordu bende alır almaz iade ettim aldığım yerde başka stok yoktu...
anakart olarak b850 riptide çok daha iyi bir anakart 50 tl farka değer bir seviyede bence bununla güncelleyip alın derim onun dışında ssd biraz pahalı ve...
iki tarafıda deneyimlemiş biri olarak söylüyorum kablo ses kalitesini iyi yansıtsada rahatlık olarak wireless kadar iyi değil ben her seferinde kafamdan...
Eğerki rekabetçi oyunlar oynuyorsan lol,cs ve valo gibi değişmene gerek yok sistemi ama güncel AAA oyunları oynamak istiyorsan ve önü açık bir sistem olsun...
enabadan alışveriş hiç yapmadım ama duymuştum ama iyi duruyor bir de satıcının ismi biraz irite etti beni eğer ki keyi kullandıktan sonra keyi geri çekme...
1 yılı geçik süredir nova pro wireless kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım ses kasma konusunda aşırı iyi suni deri derdi sadece pedlerde var kumaş...
Açıkcası deri kafa bandının dökülmesinden ötürü sevmediğimden G PRO X 2 ve Cloud III ben kafadan eliyorum mic konusuna gelicek olursak razer o konuda çok...
9070 eğerki 30k bandından fazla çıkarsa 40k gibi bence alınacağını sanmıyorum nvidia gene kendi ayağına sıkmış olur bence heleki şuan 5000 serisi ile...
Arkadaşlar günaydın, heyecanla beklediğim o gün geldi. Bugün hem PC Hocası yeni sistem yayınlayacak, hem gaming gecesi var hem de 9070xt çıkıyor. Firmalar...