S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• S
      Samagol, Laptop sesi az geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yiğen almıştı excalibur tam modeli bilmiyorum ama sanırsam bu windows ile alakalıydı
    • S
      Şu uygulamayı kurmadıysanız kurun, ses profilleri ile tatmin edici bir değişim görürsünüz diye düşünüyorum...
    • S
      Samagol, Laptop sesi az geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hoparlör
    • S
      Samagol, Laptop Teknik Sorunlar kategorisinde Laptop sesi az geliyor başlıklı bir konu açtı.
      Yeni bir laptop aldım da normalin de altında bir sesi var çok az geliyor ne yapabilirim
    • S
      Samagol, Windows 11 kuramıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yok arkadaş laptop almış windows kurulmadan sadece bios menü var ben o zaman rufus yapayım sonra deniyeyim
    • S
      Samagol, Windows 11 kuramıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      şimdi onu deniyorum sonra oraya aktarırım 1737395346 kankam niye böyle oluyor ya
      • 1737395328056.png
      • 1737395351219.png
    • S
      Samagol, Laptop Teknik Sorunlar kategorisinde Windows 11 kuramıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Resmi sitesinden windows 11 kurmak istiyorum ve flasha indirme yapıyorum zaten içi boş bir flash her indirdiğimde bir hata alıyorum hatanın görüntsünü de...
      • 1737394424049.png
    • S
      Samagol, Askerlik tecil ettirme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      şuanlık okuma düşüncem yok teşekkür ederim 1736810954 O da güzelmiş reis bana açıkcası 6 ay askerlik boş geliyor parayı toplayıp bedelli gitme planım var...
    • S
      22'ye kadar parayı çıkartalım da artık gerisi allah kerim
    • S
      Doğru diyorsun milli savunma sitesinde böyle yani 22 yaşına kadar tecil edebilirim galiba
      • 1736802055917.png
    • S
      ben meslek lise mezunuyum öyleyse güzel olur 6 lıyım ben de şuan 11 ay var yani işten olmak istemiyorum bedelli gitme planım var uzatırsam iyi olucak...
    • S
      22 yaşına kadar tecil doğru mu peki biliyorsan 1736546954 22 yaşına kadar tecil yapılabiliyor mu birde 10 ay var iken gitsem sorun olur mu
    • S
      Samagol, Konu Dışı kategorisinde Askerlik tecil ettirme başlıklı bir konu açtı.
      Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB...
    • S
      Samagol, Konu Dışı kategorisinde Askerlik tecil ettirme başlıklı bir konu açtı.
      Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB...
    • S
      Samagol, 6-7 K Bütçe Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-24-5-fhd-0-5ms-165hz-180hz-o-c-2xhdmi-1xdp-audio-out-freesync-premium-vesa-siyah-ips-monitor-67b7gacbtk-p-H...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,118
Üyeler
167,931
Son üye