Eyvallah hocam teşekkür ederim. 2 saat kadar denedim aqwmg'yi. Ben sadece oyun oynamıyorum webde de çok geziyorum o yüzden direkt metin kalitesine bakmak...
mo27u2'den bahsediyorsun sanırım. Hem 4k istemedim hem de 360hz 4k monitörler bir kaç gün önce tanıtıldı onları beklemek istemediğim ve 360hz istediğim için...
aqwmg'yi ve mo27q3'ü iade edip xg27aqdng aldım. 3 gündür kullanıyorum gerek malzeme kalitesi gerek paneli bana woled'den daha mantıklı geldi. Sorun varsa...
@Tayfunns Gray banding sorunundan muzdaripmiş galiba bu monitör. Geldiğinde test vs. yaparım ama gray banding olması durumunda gaming gen çok uğraştırır...
Bence dual olması çok mantıklı olmuş benim gibi çoğu oyunu fps oynayan ama arada sırada aaa oynayan birisi için çok mantıklı bir seçenek olmuş.
680hz zaten...
Fps için dediğim gibi mo27q3 80hz avantajlı. Eğer 280 FPS yi geçebiliyorsan mo27q3 daha akıcı olacak. 3 kere falan sordun bu soruyu fps için hala o mu bu mu...
mo27q3 çok canımı sıktı f01 firmware ile gelmiş güncelleyeyim dedim uygulaması üzerinden güncelleme bile yapamadım gözükmüyor. Zaten gigabyte center berbat...
Geldiğinde test edip bilgilendiririm hocam.
fps olarak farkının olmadığını anladım benim demek istediğim hz olarak fark olmadığının dışında her hangi bir...