4070 ti ne alaka söz konusu kart 4070 super her kartın dereceleri bir mi? attığın resim alakasız bir kere..
neyse aga ben sana daha cevap vermeyeceğim...
kişisel sorun yaşayan insanlar var tabii ki ama o site son derece güvenilir. ben 60 bine sistem toplayıp 2 gün sonra iptal ettim paramı hemen iade ettiler.
tamam kanka sende marka değeri olmayan modeli alıp evine sokabilirsin, arada 5 k yok bu arada 3 k var video atıyor test yapıyorum adamlar gelip sağdan...
adamlar msi illaki çıkardıkları ürünler diğer marka değeri olmayan kartlardan daha fazla fiyatı olur. asus 36k mesela kim ne diyebilir?
sen o 65 derece...
bak bu paraya bundan iyisini bulamazsın, dediğim gibi bir tane markalı ürün yok ama onuda sıkıntı etmez herhalde kullanan adam.
45 bin verip bu kadar...
fiyat cok iyi dolu dolu sistem, çok yazanlar 30 bin liraya 4070 s sistem topluyorda bizim mi haberimiz yok?
tek sorun şu sistemde markalı bir bileşen...
ya sen hayatında kac kere 4070 super ventus kullandın. elimdeki kartamı inanayım senin gibi sanaldan makale okumus adamlara mı?
elimde 7800 ve 4070 ventus...
sende ananın markası gibi innoyu savunuyorsun. üşenmeden satır satır yazmısın. kartı aldın diye deli gibi savunmana gerek yok satar yenisini alırsın...
bu forumda ventus 4070 super alıp kartım bozuldu kartım yandı yetişin diyen bir tane baslık görmedim daha. ama senin gibi hayatında kartı görmemiş eline...