poco almayın arkadaşlar uzun ömürlü bir marka değil. satın alanların yarısının cihazı 5 sene gidiyorsa diğer yarısının 8 aya anakartı yanıyor. anakart...
bütün takımların story ürünleri inanılmaz kalitesiz oluyor. destek lazımsa onlar bize yapsın ya gerek
bedava verseler varya yere yatar abi altıda yokmu...
şu portekizli rezili iyi mat etti okan hoca, kudurup adama saldırıyor utanmadan, rezil herif böyle silinirsin sahadan.
1743626850
adamın zeka seviyesini...
4 gün önce 4299 tl ye msi monitor aldım anında 734 tl geri geldi, onlada sanal kart olusturup getirden kediye mama aldım. burada gördüğüm en kral sıcak...
A 750 bile rdr 2 gibi oyunları100+ fps oynatıyor siz adama 6700 6800 diyorsunuz.
intel kartları fiyatına göre rakipsizdir, ha su an tüm oyunlarda optimize...
arc a750 optimize edilmiş ( rdr 2 ,cyperpunk, diablo ve witcher ) gibi oyunlarda 6600 den hatta 3060 dan cok daha iyi fpsler veriyor. intel düzgün bir...
şu forumda senin kadar boş yapan ortalığı alevlendiren görmedim. her konuda uzun uzun cümleler yazıp ne anlattığı anlaşılmayan birisin. adamın fikrine bak...
ne kadar boş var toplanmış yine. adım kadar eminim şu klavyeyi eline bile almadılar burada kendini cem yılmaz sanıp espiri kasanlar ama millete git bağış...