Gençler yazınca kızıyorsunuz ama Bu markayı bu forumdan başka kimse bilmiyor ve takmıyor. Reklam vermeye kalksalar bu forumdaki kadar abartılmazdı Bu...
Dostlar biraz geri vites mi yaptın diyeceksiniz ama donanımarşivi videosunda bir söze takıldım sanırım o videoydu '' Rekabetçi oyunlarda FG4X açılmaz ''...
yani dürüst olmak gerekirse güncel bir seri varken neden eski seri alınsın? elinde 4000 serisi kartı olan adamlar tabii ki almasın ama sıfırdan alınıyorsa en...
Dostum 4080 Super vardı ve sana diyorum ki DLSS'i ben ota boka açıyorum. DLSSsiz oyun oynamıyorum. Madem böyle DLSS'in kölesiysem neden 5080 alıp da 80...
Yav kardeşim elinde kart olmayan adama 5000 alma demedim ben öyle bir mesajım yok, bu arkadaş öyle alınıyorki karı gibi deli edicek beni. Ulan 4080 SUPER...
ya hocam tartısmaya gerek yok. elinde 4000 serisi olan zaten hiç ilgilenmesin 5000 serisiyle. ama kalkıp sıfırdan kart alacak adamda 4000 serisi neden...
Bende apu olarak kullanıyorum sistemi artık kartsızlıktan kafayı yiyorum. lansman fiyatını da kaçırdık denk düşüremedik. Ufak ufak 4k geçiş cabalarım...