Geçmiş olsun. Kuyruk uç kısmı yani koksiksin hasar görmesi durumunda ki ağrı dayanılabilecek gibi değil onu biliyorum. Sen biraz daha üstte kemer hizasında...
Şahsen ben bu fiyatlara çıkıyorsam ddr5 sisteme yönelirdim. Olsun varsın tek slot ram olsun. Ddr4 sistem alacaksam da 2. ele yönelirdim daha ucuza bakardım...
Konu dışı ben hazır sistem içerisinde k3000 2tb aldım. Bunu sıfır sistem çıkması olarak kaça satabilirim. Eskiden kullandıgım aynı ssd den bir tane daha var
Bende dediğin sistemin hemen hemen aynısı {G3 sistem} var. Yılbaşından sonra satmayı düşünüyorum.
Yeni sistemide arkadaşımdan aldım. 4060ti li sistem ondan...
Güzel mouse. Aldıktan 1.5 sene sonra orta tuşu arada 2-2 kayma yapıyor ve sol tıklama cift basıyordu. Garantisi varken servise gönderdim. 0 Aynı ürünü bir...
sistemlerinizi ölü fiyata vermeyin, yakın tarihte ssd ve ramden dolayı 2.el piyasası iyice hareketlenecek.
1764192968
i3 12100f
h610
16gb ram
1tb sata ssd...
Yok ben 20bin tl ye satınaldım ama yakın arkadaş faktörümde var 25altına inmem demişti.
Asus H610m-k - i5 13400f - asus 4060ti - 32gb 3200 ddr4 ram 1tb m2...
Benim arkadaşım da benzer biraz daha iyi bir sistemi 32kya yazmış. Birazda arkadaşlık faktörüyle sağolsun 20bin Tl ye verdim kasasını. Bende aynı buna...