Haklısın diğer platformlarda TLOU daha pahalı, en ucuzu Epic görünüyor ve zam alma ihtimali var dediğin kısma katılıyorum. Benim de tahminimce indirimlerden...
Epic Gamet'de yılbaşı tatil indirimleri var ve ben de uzun süredir almak istediğim oyunlardan birini indirimdeyken almak istiyorum. Sizce hangi oyunu...
Palit tercih edeceğim ekran kartı olmaz, inno3d makul ama. Palit'in videolardan performansına baktım bana göre pek iyi değil 4070super gibi bir ekran...
4070 süperli sistemleri araştırdım ama her seferinde yükseltmeleri yaptığımda fiyatı bütçemi aştı. Ben de çok istiyorum 4070super olsun. Sisteminizi iyi...
Bişenler güzel, fiyat da güzel. amd ekran kartı olması biraz bozuyor. Amd'nin bu ekran kartı modeli çok güzel güçlü vram'i fazla ama nvvidia ekran kartının...
Zamanı gelince İşlemci ve ekran kartı yükseltilebilir. Diğer yorumda bahsetmişsiniz benim de anladığım 7500 ile 7600 arasında çok bir fark yok gibi. İşlemci...
Sizce bu Asus ağırlıklı hazır sistem nasıl? Fiyatı iyi midir, yoksa fazla mı? Görüşlerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum. Parçaları ve fiyatını aşağıya...