3 kez değişim yapmama rağmen her seferinde farklı tuşlarda çift tıklama problemi oldu ve zamanla diğer tuşlarda çift tıklama problemi olmaya başladı.
Çok...
2 sene önce aliexpress den denemek için almıştım çok kullanışlı olduğunu görünce her odaya , arabaya , iş yerine bile aldım. Bence baya işe yarıyor.
Bu...
Daha ucuza kapatırım diye yazmıştım. 700 800 arası arıyordum baştan ama daha ucuza almaya karar verdim kenarda köşede para kalsın dünya hali belli olmaz...
Aynı dertten müzdaripiz. Bende 700 800 arası bakıyordum ama içime sinen araba bulamadım.
Benim tek derdim büyük bagajlı araç olması o yüzden hb araba...
650 bin civarına İstanbul'da yada yakınlarında temiz egea bulunda ben alayım. Bayadır araştırıyorum ya taksi çıkması bulunuyor yada ağır hasar kayıtlı.
Bende tam olarak bu yüzden megane 2 nin sorunlarından bahsettim. O yüzden clio yu önerdim.
Aynı ikilemi yıllar önce bende yaşadım. Etrafımdaki tecrübeli ve...
Bende aynı şekilde pdf çevirip attım ama sanki benim yazdıklarımı okumamışlar gibi. Çünkü ortada savunma olmadığı gibi ret kararının bile açıklaması yok.
Savunması kabul olan bir arkadaş savunmasını paylaşırsa benim yaptığım savunma ile karşılaştırabiliriz ama bana yaptıkları karşı savunma çok saçma. Ayrıca...
Onlarda biliyor demek ki hangi şube iyi hangisi kötü.
Bu şube iyi yaz bir şeyler gönder nasıl olsa reddedilecek dediler herhalde. Çünkü savunmada biz...
Ford connect alırsan büyük ihtimal kamyonet ruhsatlı olur. Bir çok dezavantajı var kamyonet ruhsatının. Her sene muayene , fazla sigorta bedeli ve en kötüsü...
Tamamiyle keyfi olarak karar veriyorlar gibi gözüküyor. Benim ret kararını okumaya başlarsanız başta haklı oluyorum sonlara doğru reddediliyorum. Tam olarak...
THH bugün sonuçlandı ve anlamadığım bir dilde reddedildi...
Savunmasını kaç kere okudum ama anlayamadım.
Karar metnini okurken tam ben haklıyım diyorum en...
Kumanda da ses tuşu var kutuda destekliyordur.
Next tv nin kumandası aşırı zor basıyor diye bende sürekli sesli kullanıyorum. Bu da aynı kaliteyse sesli...