İkinize de çok geçmiş olsun da biriniz enkaz kalmadı diyor biriniz hiç ellemediler diyor.
Bölge olarak çok fark ediyor sanırım. Merkeze daha fazla öncelik...
Aliexpress bu tür konularda sanırım ilk tepkiyi veren firma sanırım. Daha önce ki limit olayında da bu şekilde önden bazı ürünleri kapatmıştı.
Projeksiyon...
Elimde çok uzun süre önce aldığım WD Green 1 TB Hard Disk var. SSD aldığım için onu yedek olarak kullanıyordum ama takılma sorunları uzun süre devam edince...
Dün gece aliexpress den bir ürün bakıyordum. Alsam mı almasam mı derken bir anda ürün seçtiğiniz ülkeye gönderilemiyor uyarısı verdi. Sonra bir baktım bu...
Dockers markasına bakabilirsin zaten sandalet için çok seçenek yok.
Bu biraz daha kapalı diğer modellere göre. Ayakkabı gibi olduğu için her yere giyilir...
Kısa süre önce Sandisk 500 gb ssd aldım ama sonra bu Kodak ssd de cazip gelince 1tb olanı alıp sürekli arıza çıkaran 1 tb wd hard diski çöpe attım. 2 si de...
Ben 43 inç almayı düşünüyordum. Teknosa ya gidip baktım 43 inç sanki 24 inç gibi gözüktü. En son 65 inçlere bakıyordum kafam karıştı çıktım. Yoksa kocaman...
Müşteri bulmadan atölye açmanı tavsiye etmem. Kendi işini yapmak cazip görünüyor ama bir sürü uğraşı var.
Yeni bir tezgah alman lazım fiyatlar uçuk. Kör...
Hiç bir şeyi zorla yaptırmamayı zorla yaparak mı öğreteceksin ?
Bütün insanların öğrenmesi gereken tek şey Empati. Eğer bir şey yaparken acaba ben bunu...