2022 led modelini aldım 2 sene önce dediklerinin bir kısmına katılıyorum.
Kumandası berbattı zaten 1 senede bozuldu. Garanti kapsamına girmiyormuş mecburen...
Kamp yapmaya , balık tutmaya , pikniğe çok gittiğim için termos çok gerekli oluyor. Her sene karaca veya o tür marka termoslardan alırdım sezon sonu...
Bu yazdığın fiyatlara Bursa içi elden bulamıyorum. İstanbul da var onlarında çoğu param güvende ile satmayı kabul etmiyor.
Ben kendim için bu şekilde bir...
Temiz corolla bulabilirsen alınabilir ama nerdeyse 6-7 yılını devirmiş bir aracın temizliğinden asla emin olamazsın. Yakın çevrende gördüğün bildiğin araç...
Amd kartlarında ki problemler belli. Kendim için olsa alırım sorun yapmam ama 11 yaşında daha ilk defa pc kullanacak biri için alıyorum dolayısıyla wattman...
Amd ekran kartlarından mecburen uzak duruyorum. Bir problem olursa müdahale edebilecek bilgisi olmayan bir kardeşim için bakıyorum. Benimde adresime uzak...
Yapabileceğimiz bir şey yok bu fiyatlara bunlar var.
Şehir olarak ta çok fark ediyor fiyatlar. İlanlara baktığımda en makul bu geldi.
Başka şehirden birine...
Ben 3060 falan yazmamıştım. Şuan ki ilanlar üzerinden alınabilecek en mantıklı bilgisayarı sordum sadece.
Kendim baktım ama bazı modellerde ki kronik...