Aynen öyle, Aziz Yıldırım daha çok para harcamaya hazırdı. Onun için tek gerçek Fenerbahçe. Bu kulüp için hapis bile yattı ama Ali Koç’un ne böyle bir...
Madem tadici 10 numaraya çekeriz talisca skorer bir kanat olur. En nesyri de bitiricilikte beklenen performansı veremedi verirse mesele kalmayacak. Maxi ve...
Fenerin en büyük sorunu içerdeki kaos Ali koç başkan olduğu ve yanında acun olduğu sürece fenerin iyi olucağını düşünmüyorum ali koc la devam ettiniğiniz...
Bende çözemiyorum biz neyi yanlış yapıyoruz. Bir şeyler ters gidiyor ama ne bilmiyorum bu takıma messi de gelse ronaldo da gelse şampiyon olamıyacağız...
Oyun aklı olarak çok şey katacağı belli. Artık Tadic dışında kontrolü eline alacak 1 oyuncusu daha olacak. Hücum gücü anlamında yıpratan bir forvete veya...
Yılbaşı kutlamak günah değil, eğer günahsa noeli yani 25 Aralığı kutlamak günah. Bahsettiğin şapkaları takmak hakkında tam bir bilgim yok ama günah olduğunu...
Değil 3 yıl, 5-10 yıl olsa bile sonuca bakmak lazım. Hiç yoktansa devlet az bir kesimede olsa senelerdir araba değiştiremeyen kişilere destek olmuş olur...
3 değil bence 1 sene şartı vardır diye düşünüyorum. Tabi 3 sene olsa daha iyi olur. 2 sene daha elimdeki arabaya biner durumu düzeltince yeni araba alırım...
Bizim millet her şeyin bokunu çıkarmayı seviyor. Elinde sıfır arabası varsa gider satar ailedeki herkesin üstüne bi tane 25 yaşından büyük araba alır gider...
bence gelirse yasa en az 1 yıl sahibi olmaları ve alınan araçların 5 yıld satış yasağı şartı getirilmeli. aksihalde fırsatçıların ekmeğine yağ sürmek olur