Ürünün fatura bedeli iade edilirse 40k iade alırsın. 10k mağazaya ödeme yapmadığın için mağazaya ödeyeceğin faize gider. Eline 30k geçer. 20k da borç. Kaldı...
Sanmıyorum. Ürünün tamiri mümkün ise bedel iadesi onaylanmaz. Tabii ki THH her zaman müşteri odaklı cevap verir onaylamaz dediğime bakma haksız olsan bile...
avukata başvursan daha iyi olur fakat şöyle ki senin imzaladığın sözleşmede belirtilen tarihte ödemen gerektiği yazar sen kafana göre iş yapmış oluyorsun...
Eğer imzaladığın senette gecikme kaynaklı bir metin var ise koyduğu 10.000₺ da hak talep edebilir. THH sonucunu bekleyene kadar ödemen gerekirdi. Bilirkişi...
Kampanya dönemine denk gelmemişsin iyiki o halde. Kampanya döneminde bu olaylar daha da uzuyor. Herşeyin bir olasılığı var tabi. Eğer kendin parçalara zarar...
Fark yok ama en önemli sıkıntı şu. Sana verecekleri işlemcide sıkıntı çıkar ise uğraşacaksın servisiydi oyuydu buyuyudu heleki pinler kırık ise sana...
Yüz için sadece şampuan yeterli olacağını düşünmüyorum. Sakal ve kaş için yardımcı olabilir sadece. Onun haricinde yüz için Ekstra nemlendirici ihtiyacın...
Selamlar, kuru + nemlendirici yeni modelini kullanıyorum. Koku hiç rahatsız etmiyor beni normaldede rahatsız etmezdi ilk kullanımda vesaire.
1744799150...
Saç için : Vicy Dercos yeşil
Yüz için : neutrogena hydro boost water gel veya Bepantol kızarıklık giderici nemlendirici krem
Vücut için : Konozol medikal...