Yanlış hatırlamıyorsam öyle olması gerekiyor e devletten askerliğim kısmında tecilin bitti ise aile hekiminden randevu alıp sağlık ocağına gidiyorsun boyunu...
Askerliğin geldiği zaman aile hekimine gidip muayene oluyorsun o da duruma göre seni yakınındaki bir devlet hastanesine yönlendirip heyete girebilirsin
Dün bu bahsettiğim olayı yaptım yaklaşık 1 2 saat kapanmadı ancak şimdi aynı şekilde yine kapanmaya başladı sebebini anlamadım ayriyeten şöyle bir sorunum...
Hocam ramleri tek takıp denedim hepsini yine aynısı oldu dün akşam diğer ekran kartımı taktım sorun düzeldi sandım ancak yine aynı durumla karşılaştım yedek...
Sorunu çözdüm gibi sorun ekran kartından büyük ihtimalle yedekte duran GTX 1050 2GB ekran kartını taktım sorun şimdilik düzeldi. Şimdilik sorum şu olacak...
Hocam anakart modeli msi b550m pro vdh wifi cpu için güç girişini taktım anakartın güç girişini taktım kabloları eksiksik taktığımdan eminim bugün yine göz...
Herkese iyi forumlar, bu geceden beri bir sorunum var 1 gün önce kasayı söküp temizlik yaptım hafif yumuşak fırça ile temizledim fanlarıda kolonyalı bez ile...