Gayet geniş siyah rengi kaliteli hissettiriyor gri rengi pazardan alınmış gibi hissettirdi.
1790844068
Paçalardaki ipliklerdeki kıskaçlat kalitesiz tutmuyor...
konu tekrardan canlanmış güncelleme geçeyim. Aradılar ellerinde stok olmadığından başka model önerdiler. Yine yıkamalı gri mağdur etmek istemediler yani ama...
etiketleyip fikir soracak bir tayfun hocamız yok artık bu da bu forumun ayıbıdır. (forum yönetimi değil, o adamın bilgisinden faydalanıp arkasından çamur...
Hayırlı olsun sonunda satışa açmışsın. Yalan yok 2000tl düzeyinde bekliyodum 2400 olmuş yine alınır. Şuan aklımda tek soru var boşluk kısmına ne yazdırsam...
gizli marka reklamı yaptığını düşündüğünüz adamı banladınız hadi başka nedenlerle olsun da bu adam da ceza hakediyor bence. her ne kadar indirim paylaşıyor...
gigabyte aorus waterforce ıı 360 kullanıyorum, boşta 52 50 derece arası çalışıyor bağlantıları her şeyi doğru biostan cpu fan ayarını pvm'e getirdim...
Bu islemciyi o derece bi yuk altinda bu sicakliklarda kullanmak bence normal. Yerinde olsam w degerini kisardim daha serin stabil sekilde oynardim ki öyle...
Ortalama ve min sicaklik degerlerimiz ayni max sicaklik bende 80 civari ben 95w kullaniyorum daha dusuk de olabilir sicaklik artinca sapitiyor bende. Hangi...