iki programın da amacı farklı, ne anlamda kastettin anlamadım. Bu program da istediğin oyuna istediğin SS i yüklemeni sağlıyor. Sanki oyun içi çekilmiş gibi.
Çoğunuzun bildiği gibi Steam'de oyun oynarken F12 ile aldığımız ekran görüntülerini profilimizde sergileyebiliyoruz. Ancak Photoshop ile düzenlediğimiz...
Bu sorun bi ara bende de vardı. Bi ara update ile düzelttiler evet. Shappire güzel marka ya hele nitro versiyonu ASUS ile yarışır. Ama sürücü sıkıntısı...
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-rx-9060-xt-swift-gaming-edition-oc-rx-96tsw8gbq-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1086038241.html
Bunu takip edin 15K...
Abi uyandım işe gidicem, duşa girdim geldim hala gülüyorum yoruma🤣o yorumdan sonra oyunu almak istediğime emin değilim... Arıların oramı buramı sokmasını...
Açık ara hocam. karşılaştırması. Hem daha hafif hem daha iyi sensörü. Ama fiyat olarak daha pahalı tabi. Gaming gen de 2.5k ya düşüyor ara sıra. Oraya bi...
Scyrox V6 yada V8. 2.5K ya düşüyor. V6 ile V8 arasında sadece tipi değişik geri her şeyi aynı. V8 claw olandı sanırsam. Siz iki modele de bakın genede.
Test etme şansın varsa test et
Anakartı gözle incele kararmalar lekeler vs. var mı kondansatör kapasitörlerde vs. şişme falan var mı diye bak
Portları...