Bu videodaki 100 stoklu RX6800 sistemi 17k ya almıştım. Tek sıkıntısı A520mk var sistemde. Haala A520 yi kullanıyorum, aynı sistem. B550 alcam haala bu...
Hani ekonomin güçlü olsa, piyasa da denge olsa mantıklı da, günümüz için değil. Neden vatandaşın işini zorlaştırıyorlar ki ?
Böyle giderse dışardan bir şey...
iki programın da amacı farklı, ne anlamda kastettin anlamadım. Bu program da istediğin oyuna istediğin SS i yüklemeni sağlıyor. Sanki oyun içi çekilmiş gibi.
Çoğunuzun bildiği gibi Steam'de oyun oynarken F12 ile aldığımız ekran görüntülerini profilimizde sergileyebiliyoruz. Ancak Photoshop ile düzenlediğimiz...
Bu sorun bi ara bende de vardı. Bi ara update ile düzelttiler evet. Shappire güzel marka ya hele nitro versiyonu ASUS ile yarışır. Ama sürücü sıkıntısı...
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-rx-9060-xt-swift-gaming-edition-oc-rx-96tsw8gbq-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1086038241.html
Bunu takip edin 15K...
Abi uyandım işe gidicem, duşa girdim geldim hala gülüyorum yoruma🤣o yorumdan sonra oyunu almak istediğime emin değilim... Arıların oramı buramı sokmasını...