• Arif0
      Arif0, Kiralarsın güvenilir mi? ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yok hocam kiralamadım.
    • Arif0
      Arif0, CS 2 SEÇKİN MODU KİLİTLİ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Seçkin aldıktan sonra level kasman lazım. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 10 leveli geçmeden maç attırtmıyor.
    • Arif0
      öyle yaptım zaten -35'de şuan. cs'de bi sıkıntı yok daha çökme vs yaşamadım
    • Arif0
      40 değil de 35 ver. Bide cs2 açmaya çalış. R23 testinde olmuyodu ama cs2 açınca sistem gidiyodu çok düşürünce bende. Deneye deneye yap işt biliyon.
    • Arif0
      Arif0, RDR2 hatasız çöküyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam olay hangi yamayı kurduğun değil hangi scripthook sürümünü kullandığın, bide loader işte. https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1472 Bu...
    • Arif0
      Bildiğiniz sağlam yama varmı ? Varsa elle çeviri : D
    • Arif0
      Epic games den almıştım 98tl ye ama heroic launcher kullanıyorum. Bakmadım hocam. Bi kere oldu temizledim ama denk gelmedi daha. Hocam ikisini de denedim...
    • Arif0
      Arif0, PC Oyunları kategorisinde RDR2 hatasız çöküyor. başlıklı bir konu açtı.
      Herhangi bir hata vs çıkmıyor karşıma. Sanki altf4 atmışım gibi kapanıyor. Daha önce hiç oynamadım, karlı bölüm bitirdikten sonra olmaya başladı. Daha önce...
    • Arif0
      Arif0, Mouse um CS2 de flick atarken hareket etmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Belki sensör içerde oynuyodur. Telefon kamerası ile mouse u sallarken sensöre bak bi. Telefon kamerasında mouse ışınları gözükür. Çözümü bilmiyorum ama...
    • Arif0
      Aslında şüpheli bir durum yok sadece tr çapında bilinmeyen bir mağaza darkweb havası olabilir. Bu tarz retro korku ve bağımsız düşük bütçeli oyunların...
    • Arif0
      Ben itch io ya güvenemiyorum nedense ya. Bi sıkıntısı yok ama ne bilim, sitesi sanki bişi inirince fbi basıcak havası veriyo.
    • Arif0
      Arif0, Ev Eşyaları kategorisinde Dondurma makinesi önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Ev tipi dondurma makinesi kullananlar ne narka önerir acep ? Deneyimleri ile anlatırsanız hoş olur.
    • Arif0
      Arif0, Pc fanları icin çoklayici başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam ben hızından bahsetmiştim ama sizin fanlar 3 pinli zaten. Hızı ayarlanmıyor genelde 3 pinlilerin.
    • Arif0
      Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3 pinli modeller kontrol edilemez oluyordu, ama eğer pin delikleri yan yana ise yani aralarında 1 nokta boşluk yok ise gene...
    • Arif0
      30TL ye aliexpress den almıştım zamanında. Aynı buna benziyor. Ucu anakartda ki port a giriyor. Bu şekilde tüm fanlar aynı sokette çalışıyor. Benim mesh...
      • 1770581900045.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,202
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata