Hala depolama için güzel seçenek ancak toshibaya karşı önyargılıyım. 3 toshiba hdd'm oldu 1 tanesi sebepsiz bozuldu 2 tanesi bad sectorden gitti hiçbir...
Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden 29.03.2024 tarihinde HP Omen laptop satın aldım. 4 ay sonra ekran kararma sorunu başladı. 6. Aya yaklaşırken çok...
Güncelleme vs boş işler, sıkıntı adaptörün yetmemesinde. ARGE si düzgün yapılmış bir cihaz olsa asla bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız, ve maalesef bu...
Selam arkadaşlar, şirket işlerinde kullanmak üzere yeni bir hat alacağım, eSIM olsun istiyorum. Tarife olarak mümkün olduğunca ucuz olması daha çok işime...
O halde sorun çözüldü gibi, 8K 60 FPS videolar için durum hala erken :D Asıl merak ettiğim 16K 120 FPS HDR şeklinde videolardı fakat hiç bulamadım o...
Şu daha amaca hizmet ediyor sanki :D Bunda 8K 60 FPS desteği varmış, işlemciyi ciddi yoruyor. Demek ki ya diğer videolar sahte ya da her videoya bu özellik...
Hocam 8K HDR 60 FPS olan videolarda da görünmüyor ki. Çok net hatırlıyorum 1-2 sene öncesinde ayarlarda 8K HDR 60 FPS yazıyordu ancak şimdi seçeneklerde...
Cellular özelliğini anca denizde yüzerken kıyıdan 2-3 km açıldığımda arıyorum onun haricinde 2 yıldır Apple Watch kullanıyorum bir kere bile ihtiyacım...