18.12.2025 mesai saati bitimine doğru iadeyi yaptılar. Ancak bugün ve dün müşteri hizmetlerini aramasam işlerini yapmayacaklar resmen, denetleme kurumu gibi...
18.12.2025 saat 16.43 itibarıyla iade hâlâ yapılmadı, 7. iş gününün sonuna gelmek üzereyiz. Olayın en başında paneli sorunlu monitörü değiştirdikten sonra...
05.12.2025 tarihinde oluşturduğum ve "THH'ye başvuracağımı açıkça belirttiğim" destek talebime çok kısa süre içerisinde cevap gelmiş ve konu bir yetkiliye...
Monitörü bugün inceledim ve sağ üstteki lekenin kaybolduğunu ancak monitörün orta alt kısmında ve sol alt kısmında yeni siyah lekeler mevcut olduğunu tespit...
Monitör bugün teslim edilmiş. Ben, İstanbul'da olmadığım için şu an ölü piksel testini yapamıyorum ancak monitörde herhangi bir fiziksel hasar olmadığından...
İncehesap'a yolladığım ürün Türkiye'deki AOC servisi olan TECPRO'ya salı günü teslim edilmiş. Bugün TECPRO'yu arayıp kendileriyle servis durumu hakkında...
aksini iddia eden olmadı ki hocam yazanlar bunun için yazıyor zaten ortada sorun çıkaran yok sorun olmuş gibi bunları tekrar tekrar yazmanız asıl sorun...
Aslında konuda ilk değişim hakkındaki bilgileri detaylıca paylaşmamamdan ötürü bu tavrımı anlayamadığınızı düşünüyorum. Geçmiş değişimin detaylarını...
Markaların verdiği standartların hiçbir hukuki geçerliliği yok. Hiçbir gerekçe belirtmeden "beğenmedim" diyerek iade et. Yoksa durduk yere servis raporu...
Burda ne desek boş, gelecek cevaba göre hareket etmek lazım, pixel sayı muhabbetine girebilirler 3 ve daha fazla her firmanın yaptıgı gibi thh ye başvurup...
hocam mesajları okurken cidden ısrarcı ve şımarık bir tavırla yazmışsınız gibi geliyor. ben bu tarz konularda tartışmayı uzatmak istemediğimden konu...