aksini iddia eden olmadı ki hocam yazanlar bunun için yazıyor zaten ortada sorun çıkaran yok sorun olmuş gibi bunları tekrar tekrar yazmanız asıl sorun...
Aslında konuda ilk değişim hakkındaki bilgileri detaylıca paylaşmamamdan ötürü bu tavrımı anlayamadığınızı düşünüyorum. Geçmiş değişimin detaylarını...
Markaların verdiği standartların hiçbir hukuki geçerliliği yok. Hiçbir gerekçe belirtmeden "beğenmedim" diyerek iade et. Yoksa durduk yere servis raporu...
Burda ne desek boş, gelecek cevaba göre hareket etmek lazım, pixel sayı muhabbetine girebilirler 3 ve daha fazla her firmanın yaptıgı gibi thh ye başvurup...
hocam mesajları okurken cidden ısrarcı ve şımarık bir tavırla yazmışsınız gibi geliyor. ben bu tarz konularda tartışmayı uzatmak istemediğimden konu...
Israrcı olduğum doğru tüketici olarak haklı olduğum bir durumda sorunun düzgün bir neticeye vardırılması için tabii ki ısrarcı olacağım. Şımarık bir...
adamlardan geri dönüş daha gelmemiş "iade almayacağız değişim yapmayacağız" diyende yok hemen thh ye başvurcam diye havalara girmene düşünmene gerek yok...
Genelde firmalar 2 ölü piksele değişim yapmıyoruz, 3 ölü piksele değişim yapmıyoruz tarzı konuştuğundan dolayı ''eğer değişim yapmıyoruz gibi bir cevap...
Teslim edilen ilk monitör şu halde gelince, ikincisinde de yan yana iki adet ölü piksel çıkınca doğal olarak bir ön yargı oluşuyor maalesef.
Tamamdır...
Sadece benim başıma geliyor demedim, öyle bir şey yazımda göremiyorum? Ayrıca biri anlarım, ikiyi de anlarım ancak beş defa aynı satıcıdan ölü pikselli...
Bende sana bu işin kanununu, yolunu, yordamını söylüyorum. Kabul edilemez olan iki kere ayıplı ürün gönderilip değişim yapmamak olur anlatmak istediğimi...