Hocam çok acayip saçmalamışsın sonra da sana sorulan nasıl v2 daha iyi sorularına cevap vermemişsin neden emin olmadığın bir konu hakkında yorum yapıp...
Formalar indirimdeydi çünkü bende dahil bazıları orijinal olup olmadığını merak ediyordu o yüzden konu açtım hem indirimde bir ürün hemde orijinal olup...
muhtemelen güvenilri yorumalra bakın alabilirsiniz bence konusunu aöanda görmüştüm ayrıca ürün sorularınada bakabilrisiniz orjinal mi denmiş evet demişler
Sevmeyebilir sıkıntı yok fakat bu arkadaş arkadaşların inadına yapıyor bu işi olumlu davranışı yok sevse bile biri seviyor diye sevmem der her oyun herkese...
Fiyatı pahalıdır ucuzdur neden farklı olmaya çalışıyorsun 2500 lira ortalaması olan ddr2 sisteme 4500 diyorsun genelde insanların sevdiği god of wara ben...
Kafayı yedirtecek cinstensin tamam haklısın
1735232615
Bu arada teşekkür ederim uzun zamandır sadece kendi fikrini haklı gören bir cahille konuşmamıştım...
2 değil 2 buçuk yazdım ki ortalama fiyatı odur 2. olarak sen 3.5 4 yazmadın 4 buçuk yazdın ki o paralara çok rahat ddr3 ddr4 rx 460 560 lı sistemler...