Rica ederim ne demek hocam. Dediğim gibi zaten ilk video bu kimse öyle çok üst düzey bir şey bekleyemez. Ilk videoya göre kalite güzel ama. Zamanla gelişir...
Ya hocam çok kastım galiba şöyle edit yapıcam böyle edit yapıcam tarzında. Ve açıkçası olayı edit yapma deneme süreci olarak değerlendirdim şimdi uzunca...
Ya mesela siz hep çantayla geziyorsunuz hemen hemen size çok sıkıntı olmaz bence ama çanta kullanmayan biri için yük. Ha şöyledir yapılabilir 2 tane s25u...
İyi telefonu napcak peki? Mesela atıyorum bir tarafta a06 var bir tarafta s25u s25u süresi dolunca a06 geceler miydiniz? Elbette olur ama iyi telefondan...
Yok o size kalmış alıyorsanız bunun bilincinde olun demek istedim. Atıyorum her yere çantayla falan gidiyorsanız çift telefon size çok yük olmaz. Yani sizin...
İlk videoya göre emek dolu ve güzel olmuş ama eksik yerler var tabiiki.
Editler biraz fazla olmuş birde tüm video aynı yere çıkmaya çalışmakla geçmiş...
Merhabalar Youtube'ye ilk videomu yükledim. Premier Pro'yu ilk kez kullandım, 2 Saatlik genel Premier Pro kursundan sonra direkt videoyu editleyerek...
Spotify kullanıyorsanız ldacda gerek yok çok fazla. Oyun edit falan oynamıyorsanız bir şey olmaz pek bt5 olmasıyla. Sadece 5.4 e göre bir tık gecikmeli olur...