Aynen öyle zamanı geldi. Yd düşünüyordumda orda da 2+2 ye düşürebilirler gibi söylentiler duydum o kafamı karıştırdı biraz. Bakalım daha zaman var almaya...
Değişme zamanı gelmişti o zaman. Düşmesi de bahanesi olmuş. Benimki de 7 senelik. Durduk yere arka kapağı düştü. Oysa açılmıyordu. Düşmeyle ilgisi olmaya...
16e alınmaz. İphone tarafında bir kez alayım uzun süre kullanayım denilecek tek cihaz 17 baz modeli. Ona da yaklaşık 70 bin lira isteniyor, çok fazla...
Hocam çok açık konuşayım, 35-40k para ios tarafında güzel cihazlar sunmuyor. Benim fikrimce ölü yatırım olur. Ha kesin iphone alacağım dersen bütçe artırman...
Bedava verseler yenilenmiş telefon almayın hocam. Çok fazla başı yanan var. Temiz 2. el çok daha iyi olur. Ama orda da çok dolandırıcılık vs. dönebiliyor...
Geçmiş olsun hocam benim ki yola mı uçmadığı kaldı kılıflı kilitsiz koruma camlı camsız ne badireler atlattı telefon yinede tık yok kirilmiyor. Yada...
30 euroyada pek bir şey alınmıyordu ki.. Artık yurt dışına çıkan akrabalar varsa onlardan isteriz artık. Yoksa geçmiş olsun.. Birde sanki bir ara bunun için...
Valla bence olsada çok fazla bir şey değişmez. Adam akıllı bir şey alsan 30 euroyu zaten geçiyordu.30 euro koyarak zaten bitirmişlerdi. Ancak ufak tefek...
Rica ederim ne demek hocam. Dediğim gibi zaten ilk video bu kimse öyle çok üst düzey bir şey bekleyemez. Ilk videoya göre kalite güzel ama. Zamanla gelişir...
Ya hocam çok kastım galiba şöyle edit yapıcam böyle edit yapıcam tarzında. Ve açıkçası olayı edit yapma deneme süreci olarak değerlendirdim şimdi uzunca...
Ya mesela siz hep çantayla geziyorsunuz hemen hemen size çok sıkıntı olmaz bence ama çanta kullanmayan biri için yük. Ha şöyledir yapılabilir 2 tane s25u...