Merhaba işte kullanılmak üzere herhangi bir renk doğruluğu aranmayan hz beklentisi olmayan tek arayışın 1080p olduğu iki adet monitör ihtiyacım bulunmakta...
Birebir aynı değil ama daha karmaşık hali olan ilk oyuna bakabilirsin hem para vermemiş olursun hem de yeni oyunda ne gibi beklentilere sahip olacağını...
Ben artık bazı insanların bu forumu kendi ürünlerini ilan gibi koydukları bir yer haline getirdiklerini düşünüyorum. Eğer akakçede son 3 aylık fiyata...
Konu özeti: Kişinin iyiliği için toplama bilgisayar tavsiyesi verdiğim için küfür ve hakaret yedim.
Yaşadığım (Bugün gerçekleşti);
- Dostlar bilirsiniz ki...
İlk buna geçtiğimde bileğimi yara yaptı daha önceki mousepadlerim hiç bu kadar kalın olmamıştı baya kalın bi mp ve speed değil control ağırlıklı olduğunu...
Daha önce kullandığınız mousepadlar arasında farkı ne kadar hissettiniz hocam FPS oyunlarında özellikle? Övüldüğü kadar var mı ona göre sipariş geçeceğim...
Ram i yükseltmeyi düşünmüyorsan 2x8 almak daha sağlıklı olabilir. Bir de gaming gen de falan benzer sistemler daha uygun fiyatlı değil mi diğer sitelere...